Viihde

Huomaatko mikä kuvassa on vikana? Moderni perhe -tähti lähti kiireessä kotoaan – huomasi kiusallisen mokan vasta matkalla

Julkaistu:

Tähti
Sofia Vergaralle tuli kiire lähtö.
Moderni perhe -tv-sarjasta tuttu latinokaunotar Sofia Vergara julkaisi ihanan inhimillisen kuvan Instagramissa. Vergara tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan, mutta mitä ilmeisemmin hänellekin sattuu erehdyksiä aina silloin tällöin.
– Kun lähdet kotoa kiireellä ja huomaat, että sinulla on ylläsi eri paria olevat korvakorut, Vergara kirjoittaa nauruhymiöiden kera.

Kuten tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, Vergaralla tosiaan on korvissaan erilaiset korvakorut. Erhe on kuitenkin varsin inhimillinen, sillä mustat riipuskorut muistuttavat kovasti toisiaan.

Vergaran humoristisesta julkaisusta on tykätty liki puoli miljoonaa kertaa. Monet kehuvat näyttelijätärtä kauniiksi korvakoruista huolimatta. Osa myöntää, ettei olisi edes huomannut eroa.


Vergara tunnetaan parhaiten Gloria Pritchettin roolista Moderni perhe -sarjassa, mutta hänet muistetaan myös elokuvista Big Trouble ja New Years Eve.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tänä kesänä 46 vuotta täyttänyt Vergara on taustaltaan kolumbialainen. Vergara bongattiin mallintöihin teini-ikäisenä, kun hän käveli uimarannalla kotimaassaan ja kuuluisa valokuvaaja huomasi hänet. Hänen ensimmäinen mallintyönsä oli Pepsi-mainoksessa, joka oli ponnistuslauta hänen uralleen.

Lopulta Vergara muutti uransa ja rauhallisempien olojen perässä Miamiin 90-luvun lopulla.


Hän on ollut vuodesta 2015 saakka naimisissa näyttelijä Joe Manganiellon, 41, kanssa. Vergara on yksi yhdysvaltain eniten tienaavista naisnäyttelijöistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt