Uskoisitko 50-vuotiaaksi? Takavuosina kohauttanut Sabrina ei näytä vanhenevan millään – kuvissa yhä yhtä estoton - Viihde - Ilta-Sanomat

Uskoisitko 50-vuotiaaksi? Takavuosina kohauttanut Sabrina ei näytä vanhenevan millään – kuvissa yhä yhtä estoton

80-luvun discotähti Sabrina Salerno tekee yhä uraa muusikkona kotimaassaan Italiassa.

Italialainen Sabrina muistetaan 80-luvun discokaunottarena.­

8.8.2018 22:57

”Boys boys boys, I'm looking for a good time”

Huuda hep, jos muistat tämän 80-luvulta tutun renkutuksen. Kappale on monille tuttu korvamato, mutta sen esittäjää saattaa olla hankalampi muistaa.

Laulun takaa löytyy vuonna 1968 syntynyt italialaiskaunotar Sabrina Salerno, joka muistetaan vartalonsa suhteen varsin itsevarmana esiintyjänä.

Läpimurtokappaleellaan maailmanmaineeseen noussut laulaja kohautti kuulijoita musiikkivideolla, jolla hänen nänninsä vilahtivat useaan otteeseen. Sabrina tavaramerkiksi tuli paljastavat kaula-aukot ja niukat esiintymisasut.

Sabrina oli jo tuolloin mykistävä näky, eikä hän näytä siitä juuri muuttuneen, vaikka naisella on jo ikää pyöreät 50 vuotta. Instagraminsa mukaan nainen tekee yhä aktiivisesti musiikkia, eivätkä hänen esiintymisasunsa juuri poikkea entisestä.

– Minulle seksikkyys ei ole alastomuutta, vaan sensuellia tyyliä. Jos katsoo ketä tahansa kansainvälistä tähtiartistia, vartalo on kaikille tärkeä instrumentti. Se kuuluu show’n luonteeseen, Sabrina kertoi Ilta-Sanomille kesällä 2015.

Nainen esiintyi tuolloin Oulun Nallikarin Summer Partyssa.

Musiikkiuransa lisäksi Sabrina on työskennellyt juontajana, näyttelijänä ja mallina. Hän kertoo olevansa yhä varsin suosittu.

– Olen Italiassa rakastettu artisti. Minulla on takana juuri päättynyt kuukauden mittainen kiertue Ranskassa. Suomen jälkeen keikkani jatkuvat ensi viikolla Ibizalla ja sen jälkeen Saksassa. Sitten palaan vielä takaisin Ranskaan, Sabrina kommentoi IS:lle kolme vuotta sitten.

Hän on tehnyt urallaan peräti kuusi studioalbumia ja hänen levyjään on myyty kansainvälisesti yli 20 miljoonaa kappaletta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?