Jere ja Nanna Karalahtien kuopus kastettiin – erikoinen nimi noudattaa samaa kaavaa Jax-veljen kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jere ja Nanna Karalahtien kuopus kastettiin – erikoinen nimi noudattaa samaa kaavaa Jax-veljen kanssa

Karalahtien tytär sai kansainvälisen nimen.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.­

8.8.2018 17:05

Ex-kiekkoilija Jere Karalahden kotona vietettiin tänään keskiviikkona pienen tytön ristiäisiä. Jeren ja Nanna-vaimon kuopus sai nimekseen Alexia Isabella.

Nanna Karalahti paljasti nimen Rusinoita ja taateleita -Instagram-sivunsa story-osiossa.

– Hän täyttää elämämme auringonpaisteella ja sydämemme rakkaudella, pariskunta kirjoittaa englanniksi nimen julkistamisen yhteydessä.

Instagramin mukaan tyttären toinen nimi valikoitui vasta viime hetkellä. Sen sai päättää Nannan 90-vuotias isoäiti.

Perheen prinsessa syntyi sunnuntaina 8. heinäkuuta.

– Tänään meidän perheeseen syntyi pikku-Nanna ja kaikki meni täydellisesti. Kiitos Nanna, että olet meidän leijonaemo, pidät meistä kaikista huolta, annat meille kaikkesi ja kaiken rakkauden joka päivä, Jere kirjoitti Instagramissa pian lapsen syntymän jälkeen.

Nanna ja Jere Karalahdella on entuudestaan kaksivuotias poika Jax. Molempien sisarusten nimistä siis löytyy suomalaisille nimille epätyypillinen x-kirjain.

Jerellä on lisäksi 18-vuotias Ronja-tytär yhdessä Susanna Karalahden kanssa sekä Stella-tytär suhteesta Oksana Chaikon kanssa.

Karalahdet asuvat nykyään Nannan lapsuuden maisemissa Keravalla.

Karalahtien avioliittoon on mahtunut perheonnen lisäksi myös ikävämpiä asioita. Keväällä 2017 heidän suhteensa ajautui välirikkoon ja eron partaalle. Pari sai kuitenkin välinsä selvitettyä ja palasi yhteen.

Juttua korjattu klo 20.39: Juttuun oli eksynyt kuva Nannan ystävän vauvasta. Nanna pitää äitiyttä käsittelevää Rusinoita ja taateleita -sivua yhdessä ystävänsä Nicolen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?