Presidentti Trumpin tähteä ollaan poistamassa Hollywoodin kuuluisalta Walk of Famelta – jos näin käy, se on ensimmäinen kerta koskaan

Presidentti sai maahan kaiverretun tähtensä vuonna 2007.

Trumpin tähti on joutunut kokemaan kovia.

7.8.2018 22:51

Länsi-Hollywoodin kaupunginhallitus on hyväksynyt ehdotuksen, jonka mukaan presidentti Donald Trumpin tähti tulisi poistaa Hollywoodin kuuluisalta Walk of Famelta, uutisoi ABC News.

Poistoehdotus liittyy ilkivaltaan, jonka kohteeksi Trumpin tähti on joutunut kerta toisensa jälkeen presidentin noustua valtaan viime vuonna.

Maanantai-iltana tehty päätös oli kaupunginhallituksessa yksimielinen.

Seuraava askel kunniamerkin poistamiseksi on virallinen kirje Los Angelesin pormestarille, Los Angelesin kaupunginhallitukselle sekä Hollywoodin kauppakamarille, jolla on asiaan viimeinen sana.

Trump sai tähtensä työstään missimogulina.

Presidentti sai maahan kaiverretun tähtensä vuonna 2007 Miss Universum -kilpailun parissa tekemästään työstä.

Vaikka eri henkilöiden tähtien poistamiseksi on kampanjoitu ennenkin, tämä on ABC:n mukaan ensimmäinen kerta maamerkin historiassa, kun ajatus on edennyt näinkään pitkälle.

Trumpin tähteä ollaan jouduttu korjaamaan ilkivallan takia.

Walk of Fame on osa Hollywood Boulevardin ja Vine Streetin jalkakäytäviä Hollywoodissa, Los Angelesissa. Katujen jalkakäytävällä on yli 2 500 tähteä, joista kukin on omistettu jollekin julkisuuden henkilölle merkiksi tämän saavutuksista viihdeteollisuuden alalla.

Walk of Fame rakennettiin vuonna 1958 ja kaksikymmentä vuotta myöhemmin Los Angelesin kaupunki nimitti sen kaupungin viralliseksi kulttuuri- ja historiakohteeksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?