Nainen oli juuri jättämässä Tinder-tuttavuuttaan, kun treffeillä tapahtui yllättävä käänne: ”Hän itki tunnin ajan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen oli juuri jättämässä Tinder-tuttavuuttaan, kun treffeillä tapahtui yllättävä käänne: ”Hän itki tunnin ajan”

Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina jaettu tarinoita karmeimmista Tinder-treffeistä.

7.8.2018 20:55

Nettideittailusta ja etenkin deittipalvelu Tinderistä on tullut viime vuosina erityisen suosittu tapa tutustua uusiin ihmisiin. Aina Tinderissä syntynyt mielikuva toisesta ihmisestä ei kuitenkaan vastaa todellisuutta.

Suositulla Reddit-sivustolla jaetut kertomukset käyttäjien karmeimmista Tinder-treffeistä ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa vauhdilla.

Redditissä on jaettu satoja kauhukertomuksia täysin pieleen menneistä Tinder-treffeistä.

Pystytkö samaistumaan näihin?

– Olin kaksi tuntia treffeillä miehen kanssa. Hän puhui tunnin klarinetistaan. Sitten hän jaaritteli kuusi vuotta kestäneestä suhteestaan, joka oli juuri päättynyt. Kun olimme lähtemässä, niin hän kutsui minua väärällä nimellä, eräs nainen jakaa kokemuksensa Reddit-sivustolla.

– Kaiken huippu oli, että hän muutti myöhemmin samaan taloon kuin minä.

Toisen naisen Tinder-treffit kivalta vaikuttavan miehen kanssa saivat yllättävän käänteen, kun mies sai suru-uutisen.

– Olimme kolmansilla treffeillä. En ollut hänestä oikein kiinnostunut ja valmistauduin kertomaan hänelle sen. Sitten hän sai puhelun, että hänen isoäitinsä on kuollut. Istuin autossa kun hän puhui äitinsä kanssa puhelimessa ja itki tunnin ajan.

Erään naisen treffit olivat edenneet niin hyvin, että oli jäähyväissuudelman aika. Miehen suutelutaidot eivät kuitenkaan naista vakuuttaneet.

– Minusta tuntui kun hän olisi ottanut puolet kasvoistani suuhunsa ja nuollut kasvojani. Tunsin kuolan valuvan pitkin naamaani. Minun piti kirjaimellisesti pyyhkiä sylki pois kädelläni.

Aina treffikumppanit eivät samalla aaltopituudella myöskään siitä, miten treffit ovat sujuneet.

– Hän ei kysynyt minulta ainuttakaan kysymystä ja vastasi kaikkiin minun kysymyksiini yhdellä sanalla. Mies tuijotti minua kiusallisesti ja joimme kaljaa täydessä hiljaisuudessa. Puolen tunnin jälkeen keksin tekosyyn ja lähdin kotiin. Voitte kuvitella kuinka suuri yllätys oli, kun hän lähettikin minulle viestin ja halusi toisille treffeille. Ekoilla deiteillä oli kuulemma ollut niin kivaa.

Nainen teki härskin kuvahuijauksen

Somekuva ei aina vastaa todellisuutta. Reddit-sivustolla mies kertoo äimistyneensä, kun sovituille treffeille olikin saapunut aivan eri näköinen nainen kun Tinder-profiilin valokuva oli antanut ymmärtää.

Ero oli niin merkittävä, että mies oli ruvennut epäilemään oliko kyseessä edes sama nainen. Nainen kuitenkin vaikutti tietävän hänestä asioita, joita hän oli kertonut vain Tinderissä tapaamalleen naiselle.

– Ei huonoin deittini, mutta ehkä hämmentävin. Aivan vieras tyttö saapui sovittuun tapaamiseen. Enkä nyt tarkoita, että hän olisi huijannut kuvissaan kuvakulmilla. Hän oli kuin toinen ihminen, mies kirjoittaa.

Hän kuvailee kuulleensa vastaavista tapauksista ystäviltään, mutta ei olisi uskonut saman tapahtuvan hänelle. Oudosta tilanteesta hämmentynyt mies oli päättänyt treffit nopeasti, eikä ollut naiseen enää yhteydessä.

– Se oli niin outoa. Lähdin yhden drinkin jälkeen kavereideni luo.

Muut miehet kuvailevat törmänneensä vastaavanlaisiin tilanteisiin. Eräs Redditissä tarinansa jakanut mies kirjoittaa Tinderissä tapaamansa naisen olleenkin viimeisillään raskaana, eikä nainen ollut maininnut sanallakaan tulevasta perheenlisäyksestään.

– Raskaus oli niin loppusuoralla, että ihmettelin miten hän edes päässyt paikalle ja olin huolissani, että synnytys käynnistyisi.

Leffailta meni täysin penkin alle

Redditissä kirjoitetaan myös, että seuralaisen alkoholinkäyttö on välillä pilannut treffit täysin.

– Olimme menossa ravintolaan syömään ja nainen oli hiljaa koko automatkan ajan. Ajattelin hänen olevan hermostunut. Ravintolassa hän tilasi heti viinilasillisen. 20 minuuttia myöhemmin hän joi jo kolmatta lasiaan ja olin aika huolissani, mies kuvailee tapahtumaketjua.

Pari oli sopinut menevänsä vielä elokuviin ravintolaillallisen jälkeen. Mies kirjoittaa naisen jatkaneen juomista ja olleen selvästi humalassa elokuvan alettua.

– Hän nousi välillä paikaltaan ja kävi tilaamassa viiniä. Hän hoippui istumapaikalleen täpötäydessä teatterissa. Lopulta sanoin hänelle, ettei tämä peli vetele. Nainen rupesi itkemään hysteerisesti ja kysyi, että miksi en ole hänestä kiinnostunut.

Miehen mukaan treffit päättyivät siihen, että nainen oli simahti kesken elokuvan. Elokuvan päätyttyä mies oli vienyt hänet kotiin ja herättänyt naisen vanhemmat huolehtimaan erittäin päihtyneestä tyttärestään.

– Ei kovinkaan hauska tarina, enemmänkin surullinen. Ehdottomasti karmea treffitarina. Tinder on silti hieno keksintö, sillä tapasin nykyisen tyttöystäväni sitä kautta.

Millaisia kokemuksia sinulla on Tinderistä? Kerro parhaimmista tai pahimmista treffeistäsi kommenttikentässä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?