Hollywoodin supertähti lähti Itämerelle melomaan: Eksyi laivaväylälle ja joutui hälyttämään apua – ruotsalainen Mattias pelasti päivän

Julkaistu:

Eksyminen
Golden Globe -palkittu näyttelijä Jennifer Garner löysi itsensä eksyksistä Itämereltä.
Hollywood-näyttelijä Jennifer Garnerin, 46, melontareissu Tukholman edustalla sai epäonnisen lopun, kun hän ohjasi kaksipaikkaisen kajakin vahingossa laivaväylälle. Näyttelijätär oli liikkeellä vanhimman tyttärensä, 12-vuotiaan Violetin kanssa.

Näyttelijätär kertoo tapahtuneesta Instagramissa, jonka mukaan äiti ja tytär olivat Ruotsissa lomailemassa ennen koulujen alkamista.
– Sainko meidät eksyksiin kajakilla? Kyllä. Meloimmeko kaikilla voimillamme sata tuntia ja päädyimmekö laivaväylälle? Pelkään pahoin. Pitikö meidät pelastaa? Jep, Garner kirjoittaa humoristiseen sävyyn.

Päivityksensä yhteydessä Garner kiittää ruotsalaista Mattias Perssonia, kajakkivuokraamon työntekijää, joka pelasti kuuluisuuden pinteestä. Garnerin surkuhupaisasta päivityksestä on tykätty liki 135 000 kertaa.


Myös kyseinen ruotsalaisyritys Långholmen Kajak on huomioinut erikoisen tapauksen Instagramissaan.

– Mattias, Långholmenin kajakkitiimin mestari, sai eräänä iltana puhelun Jennifer Garnerilta. Hän oli eksyksissä Tukholman vesistössä tyttärensä kanssa yhdellä meidän kaksipaikkaisella kajakillamme. Mattias hyppäsi omaan kajakkiinsa ja lähti etsimään heitä. Onneksi hän löysi heidät melko läheltä ja sai opastettua heidät takaisin vuokraamolle. Mikä seikkailu, kajakkivuokraamo kirjoittaa somessa.

Julkaisun yhteydessä on yhteiskuva supertähdestä ja sankarista.
Jennifer Garner tunnetaan paitsi yhtenä Hollywoodin kirkkaimmista naisnäyttelijöistä, myös erittäin omistautuneena äitinä. Hänellä on ex-miehensä Ben Affleckin kanssa yhteensä kolme lasta.

Vuonna 2005 avioitunut pariskunta erosi kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Vanhemmilla on lapsiinsa yhteishuoltajuus.


Lue myös: Jennifer Garner ei ole löytänyt onnea eronsa jälkeen – liitto Ben Affleckin kanssa päättyi surullisesti: ”En olisi valinnut tällaista elämää lapsilleni”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt