HS: ”Se oli hirveää” – Idols-voittaja Koop Arponen pakeni julkisuutta Englantiin – irtisanoi levytyssopimuksensa ja kouluttautui puusepäksi - Viihde - Ilta-Sanomat

HS: ”Se oli hirveää” – Idols-voittaja Koop Arponen pakeni julkisuutta Englantiin – irtisanoi levytyssopimuksensa ja kouluttautui puusepäksi

Koop Arponen kertoo HS:n Kuukausiliitteessä, kuinka hän purki oman levytyssopimuksensa.

Koop Arponen perusti vaimonsa kanssa perheen.­

7.8.2018 11:00

Idols-voittaja Koop Arponen kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä, kuinka mies katosi julkisuudesta ja muutti Englantiin puusepäksi.

Arponen voitti Idolsin vuonna 2008. Julkisuus tuli VR:n rakennusmiehenä toimineelle miehelle shokkina, eivätkä visiot levy-yhtiön kanssa kohdanneet.

– Se oli hirveää, hän kertoo Kuukausiliitteen haastattelussa.

Arponen irtisanoi levytyssopimuksensa ex-jääkiekkoilijan, nykyisen asianajaja Juha Rantasilan avustuksella. Hän muutti takaisin Britanniaan ja keikkaili hetken Flute of Shame -yhtyeensä kanssa.

Koop ja hänen vaimonsa Cordelia vuonna 2015.­

Nykyään Arponen asuu Etelä-Lontoossa muusikkovaimonsa Cordelian ja vuonna 2016 syntyneen Harrison-poikansa kanssa. Kuukausiliitteen mukaan mies kouluttautui saarivaltiossa puusepäksi ja perusti pienen rakennusalan yrityksen Lontooseen. Hän ei ole kertonut kenellekään olevansa Idols-voittaja.

Arponen Flute of Shame -bändinsä kanssa vuonna 2014.­

Koop Arponen voitti Idolsin kymmenen vuotta sitten suurimmalla äänimäärällä koskaan. Laulaja keräsi tuolloin yli 70 prosenttia äänistä. Kisassa tuli toiseksi vuonna 2008 laulaja Anna Puustjärvi, artistinimeltään Anna Puu.

Koop ja hänen vaimonsa Cordelia tapasivat toisensa ensi kerran yli kymmenen vuotta sitten, kun Cordelia soitti Koopin bändissä saksofonia. Pari vihittiin avioliittoon Britanniassa vuonna 2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?