Elle: Ensitreffit alttarilla -Miia menee naimisiin – mies kosi romanttisesti Kroatiassa: ”Hän on se oikea”

Julkaistu:

kihlat
Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuksi tullut Miia Ezen on kihlautunut unelmiensa miehen kanssa.
Miia Ezen tuli suomalaisille tutuksi tv:ssä Ensitreffit alttarilla -sarjassa, jossa hän meni sokkona naimisiin Olli Laineen kanssa. Liitto ei kestänyt, mutta Ezen on sittemmin löytänyt uuden rakkauden.

Ezen on kertonut blogissaan uudesta kullastaan, jota hän nimittää mystisesti ”Ruusumieheksi”. Nyt hän kertoo tuoreimmassa Elle-bloginsa kirjoituksessa ilouutisia: pari on menossa naimisiin.

– Olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että pääsen kertomaan teille meidän kihlauksesta. Tämä tapahtui jo 19.7. Kroatian reissullamme, Ezen kertoo blogissaan.

Ezen paljastaa yllättyneensä kosinnasta totaalisesti, sillä hän tiesi, ettei miehen ostamat sormukset ehtineet mukaan lomamatkalle. Mies oli kuitenkin ostanut Ezenin mukaan ”varasormukset”.

– Hän polvistui ja pyysi vaimoksi niin yllättäen, etten olisi arvannut, koska tiesinhän sormusten olevan Suomessa, Ezen sanoo.
– Vastasin kyllä! Ezen hehkuttaa Instagramissa suloisen yhteiskuvan kera.

Onnea hehkuva Ezen on rakastunut korviaan myöden. Hän kertoo blogissaan miehen olevan hänelle juuri se oikea.

– Se on outoa kuinka ensimmäistä kertaa elämässään sitä vaan tietää, että hän on se oikea. Nyt ihmettelen, että miten olen jaksanut edes olla niin hankalissa suhteissa aikaisemmin, Ezen vertaa.

– Kaikki on nyt niin helppoa ja olemme kuin luodut toisillemme. Luulin aikaisemmin tietävän miltä rakkaus tuntuu, mutta se on vaan murto-osa siitä mitä tunnen nyt. Hän on kaikista tärkein ja rakkain, Ezen hehkuttaa.


Vuosi sitten Ezen kertoi blogissaan eräästä toisesta tärkeästä etapista heidän suhteessaan. Tällöin pari oli löytänyt unelmiensa kodin. Rivitalokodissa on peräti kolme kerrosta ja hulppea mukavuudet. Vaaleilla väreillä maalattu ja sisustettu asunto on avara ja moderni.

– Keittiömme on yhdistetty olohuoneeseen ja tämä on se kerros, johon pääovesta kävellään sisään. Olohuoneessa on suuret ikkunat ja osittain noin neljän tai viiden metrin katto. Yläkerrasta löytyy makuuhuone ja Ruusumiehen työhuone. Rakastan tätä valoa ja avaruutta.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Miia muutti rakkaansa kanssa hulppeaan asuntoon – kolmekerroksinen unelmakoti: ”Onhan se pirulaisen kallis”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt