Viihde

Herkät hääkuvat! YouTube-tähti Lakko meni naimisiin – poseeraa onnellisena Julia-vaimonsa kanssa

Julkaistu:

rakkaus
Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Lakko eli Eric Savolainen avioitui perjantaina. Sekä Lakko että hänen tuore vaimonsa ovat jakaneet Instagramissa hääkuvia.
Suomen menestyneimpiin tubettajiin kuuluva Lakko eli Eric Savolainen, 25, avioitui perjantaina Julia-rakkaansa, 20, kanssa. Lakko julkaisi Instagramissa lauantaina hääkuvia. Ensimmäisessä kuvassa silminnähden onnellinen Lakko on syleilyssä vaimonsa kanssa.

– Tältä näyttää onnellisuus, Lakko on kirjoittanut kuvatekstiksi lisäten hashtagin Savolaiset.
Sukunimi-hashtag viitannee siihen, että tuore vaimo on avioliiton myötä ottanut miehensä sukunimen. Toisessa kuvassa pariskunta suutelee toisiaan laiturilla.
Myös Julia on jakanut omalla Instagram-tilillän parista herkän hääkuvan. Kuvassa pari katsoo merelle päin auringon laskiessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Vihdoin se tapahtui, Julia on kirjoittanut kuvatekstiksi.
Tuore vaimo on jakanut Instagramin tarinaosuudessa kuvan lauantaiaamulta. Kuvasta selviää, että Savolaiset viettivät ensimmäisen aamunsa avioparina nauttien runsaasta hotelliaamupalasta. Pöytään on katettu useita eri herkkuja ja koristeena on punainen ruusu.

IS kertoi hiljattain, kuinka Lakko vietti polttareitaan Helsingissä. Lakon Instagram-kuvista selvisi, että mies vietti polttareitaan supersankari Batmaniksi pukeutuneena.

Lue lisää: Tubettaja ja Posse-tähti Lakko menee naimisiin – juhli polttareitaan ovelasti naamioituneena: ”Kiitos Batmanin kidnappaajille”

Lakko on tuttu myös television puolelta. Hän on tuttu muun muassa suositusta Posse-ohjelmasta. Hänellä on ollut myös oma Boksi-niminen tv-ohjelma yhdessä tubettaja Herbalistin kanssa.

YouTubeen ammatikseen videoita tekevä Jämsässä syntynyt ja kasvanut Lakko on yksi Suomen suosituimmista tubettajista yli 493 000 tilaajallaan. Hän onkin kertonut olevansa onnekas pystyessään elättämään itsensä sekä puolisonsa harrastuksellaan.

Edit: Juttua korjattu. Lakko avioitui perjantaina, ei lauantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt