Janni Hussi myöhästyi lennolta ja päätyi väärään maahan - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi myöhästyi lennolta ja päätyi väärään maahan

Mediapersoona Janni Hussin jatkolentosuunnitelmat eivät menneet putkeen.

4.8.2018 13:30

Fitnessmalli ja mediapersoona Janni Hussi, 26, kertoo uusimmalla YouTube-videollaan reissustaan Budapestiin. Hussi vieraili yhdessä managerinsa Emmi Lehtomaan kanssa Unkarin F1-kisoissa heinäkuun lopuss.a

Jo menomatkalla Budapestiin Hussi kertoo, että kaksikolla on erittäin tiukka puolen tunnin vaihtoaika seuraavalle lennolle Riiassa.

– Minulla ei ikinä ole ollut näin tiukkaa vaihtoaikataulua. Meidän piti matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla, mutta sitten tuli vähän ylikiloja ja jouduimme lentokentällä buukkaamaan toisen kassin ruumaan, Hussi kertoo menomatkalla.

Kaksikko kuitenkin ehtii lennolle ja pääsee katsomaan formuloita ja nauttimaan Budapestistä. Reissun aikana he molemmat muun muassa lataavat Tinderin ja sama Roy-niminen henkilö päätyy viestittelemään molemmille naisille. Hussi ja Lehtomaa nauravat katketakseen, kun he päättävät vastata miehen lähettämiin viesteihin tismalleen samalla tavalla.

– Budapest ollut hyvä kokemus. Formulat oli ihan jees, mutta ehkä katsoisin mieluummin jatkossa televisiosta, Hussi summaa reissua, kun on aika lähteä takaisin kotiin Suomeen.

  • Hussi oli matkalla managerinsa Emmi Lehtomaan kanssa:

Budapestin lentokentällä kaksikon vaikeudet kuitenkin alkavat.

– Hikoilemme täällä Budapestin lentokentällä, jossa ei toimi ilmastointi. Lentomme on sen verran myöhässä, että tulemme missaamaan jatkolennon. Selvittelemme kovaa vauhtia, miten pääsemme kotiin, Hussi kertoo kameralle.

Lopulta selviää, että kaksikko pääsee jatkolennolle Prahaan. Siis väärään kaupunkiin ja maahan, minne heidän oli alun perin pitänyt matkustaa.

– Nyt ollaan sitten semmoisessa karsinassa, että en ole ennen nähnyt, vaikka aika paljon olen reissannut. Meidän lähtöterminaali muistuttaa enemmänkin jotain palloiluhallia, Hussi ihmettelee ja kuvaa videolla Budapestin lentokenttää.

Janni Hussi nähtiin keväällä Selviytyjät Suomi -sarjassa. Syksyllä hän kilpailee MTV3:n Fort Boyard -sarjassa yhdessä muiden julkkisten kanssa.­

Hussin kuvatessa videoita Lehtomaa selvittää, millä lennolla kaksikko pääsee Suomeen ja missä ja kenen piikkiin he yöpyvät. Selviää, että naiset joutuvat viettämään yön ja seuraavan päivän Prahassa, sillä lento Suomeen lähtee vasta illalla. He yöpyvät hotellissa.

– Saimme vasta iltalennon huomiselle. Huominen työpäivä vietetään sitten Prahassa. Huomenna sitten on koko päivä aika tutkia Prahaa. Pikkuinen tällainen elämä heittelee -tyylinen ratkaisu, Hussi naurahtaa.

Seuraavana päivänä Hussi on kuvannut ystävysten seikkailua Prahan kaduilla. Viimeinen videopätkä on kuvattu jo autossa Helsingissä.

– Nyt on hyvin suuret mahdollisuudet, että pääsemme kotiin, Hussi toteaa hymyillen.

  • Janni Hussin YouTubessa julkaisema video:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?