Lapsensa seisaaltaan suihkussa synnyttänyt huippumalli Suvi Riggs kirjoitti rehellisesti imettämisestä – poikkeava päivitys kerää suosiota - Viihde - Ilta-Sanomat

Lapsensa seisaaltaan suihkussa synnyttänyt huippumalli Suvi Riggs kirjoitti rehellisesti imettämisestä – poikkeava päivitys kerää suosiota

Suomalainen huippumalli imettää samaan aikaan kahta lastaan.

Kuvassa Suvi Riggs vuonna 2013.­

3.8.2018 22:30

Huippumalli Suvi Riggs (os. Koponen) kirjoittaa Instagramissa avoimesti siitä, miten vihasi ensimmäisen kuukauden ajan synnytyksen jälkeen imettämistä, mutta oppi myöhemmin pitämään siitä.

– Se oli kivuliain asia, mitä olen ikinä tehnyt, vaikka synnytys lasketaan mukaan. Luulin, että se ei voisi muuttua helpommaksi, mutta niin kuitenkin kävi, Suvi kirjoittaa.

Hän kertoo, että nyt tuntuu maailman arvokkaimmalta asialta seurata kahden oman lapsen liittoa keskenään samalla, kun hän imettää heitä molempia.

Suvin seuraajat ylistävät mallia tämän valinnasta kertoa äitiydestä rehellisesti.

– Arvokasta työtä teet myös näillä kuvilla.

– Tämä julkaisusi on niin paljon tärkeämpi kuin kaikki ne tarinat, missä kerrotaan siitä, kuinka äiti tavoitti nollakoon neljä viikkoa synnytyksen jälkeen. Kiitos, Suvi, eräs seuraaja tiivistää.

Riggs sai puolisonsa Tyler Riggsin kanssa esikoisensa joulukuussa 2016 ja toisen lapsensa viime maaliskuussa. Tyler Riggs kertoi toisen lapsen syntymän jälkeen Instagramissa, että Suvi synnytti toisen lapsensa suihkussa seisten.

Kuva vuodelta 2013. Suvi ja Tyler Riggs.­

Pariskunta on tavannut toisensa töiden parissa. He ovat molemmat tehneet huippumallin töitä.

Suvi Riggs on kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaismalleja. Hän työskennellyt yli kymmenen vuotta muotimaailman huipulla Ranskassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa. Riggs ponnisti kuuluisuuteen sen jälkeen, kun hän voitti suomalaisen Mallikoulu-tv-kilpailun vuonna 2005.

Mallipariskunta on ollut yhdessä jo vuosia. Kuva vuodelta 2011.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?