Kuvat julki: Jasper Pääkkönen kiinnitti paparazzien huomion New Yorkissa – kävelikö turvamies kintereillä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvat julki: Jasper Pääkkönen kiinnitti paparazzien huomion New Yorkissa – kävelikö turvamies kintereillä?

Jasper Pääkkönen on nousemassa kovaa vauhtia todelliseen maailmanmaineeseen.

3.8.2018 8:35

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on urallaan kovassa nousukiidossa. Hän tähdittää Spike Leen uutta BlacKkKlansman-elokuvaa. BlacKkKlansman tulee elokuvateattereihin sekä maailmalla että Suomessa perjantaina 10. elokuuta.

Pääkkönen on viime aikoina ollut runsain määrin julkisuudessa elokuvan tiimoilta. Hän asteli uutuuselokuvan kutsuvierasensi-illan punaiselle matolle rinnallaan tumma kaunotar. Tämän jälkeen hänet kuvattiin ohjaajakuuluisuus Spike Leen kanssa iloisissa juhlatunnelmissa.

Nyt suomalaismies on päässyt hymyilemään myös kansainvälisille paparazzeille.

Paparazzit kuvasivat Pääkkösen kävelemässä 31. heinäkuuta Build Series -keskusteluohjelmaan. Build Seriesin studiot sijaitsevat New Yorkin keskustassa.

Pääkkönen oli keskusteluohjelmassa puhumassa roolistaan uutuuselokuvassa.

Kameroille tallentuikin hyväntuulinen mies, joka asteli rennosti ja hymyillen keskusteluohjelman kuvauksiin. Yllään hänellä oli valkoinen t-paita, mustat housut ja valkoiset merkkitennarit. Pääkkönen oli sonnustautunut tummiin aurinkolaseihin.

Otoksissa huomio kiinnittyy myös Pääkkösen takana kulkevaan ja pukuun sonnustautuneeseen hahmoon. Pääkkösen selustan olikin mitä ilmeisimmin takaamassa turvamies.

Pääkkösen lisäksi myös muut elokuvan näyttelijät, kuten John David Washington, Corey Hawkins, Ryan Eggold ja Topher Grace saapuivat tilaisuuteen turvamiehen saattelemana.

Pääkkösellä todella on kaikki syyt hymyillä leveästi. BlacKkKlansman-elokuva on saanut jo ennen varsinaista yleisöensi-iltaansa osakseen ylistysryöpyn. Esimerkiksi GQ-lehti on nostanut luomuksen ”vuoden elokuvaksi”.

Pääkkönen on jo ehtinyt saada kiitosta amerikkalaisen roolihahmon aksentin ja eleiden täydellisestä hallinnasta. Roolia elokuvassa voidaan pitää hänen lopullisena kansainvälisenä läpimurtonaan, sillä suomalaisia näyttelijöitä on harvoin nähty näin merkittävien kansainvälisten elokuvien avainrooleissa.

Edit: Juttua muokattu kello 11:02. Korjattu nimivirhe.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?