Instagram-kaunotar Chachi, 22, kirjoitti erittäin suorasukaisen kommentin Jukka Hildénille – fanien leuat loksahtivat, kun he huomasivat viestin - Viihde - Ilta-Sanomat

Instagram-kaunotar Chachi, 22, kirjoitti erittäin suorasukaisen kommentin Jukka Hildénille – fanien leuat loksahtivat, kun he huomasivat viestin

Jukka Hildénin ystävättären vihjaileva kommentti sai tähden someseuraajat ällistymään.

Jukka Hildén poseerasi kuvaajille tammikuussa 2017, kun hän pääsi vierailulle Valkoiseen taloon.­

2.8.2018 20:22

Duudsonit-tähti Jukka Hildénin somekäyttäytyminen on herättänyt viime viikkoina tähden fanien keskuudessa paljon huomiota. Hildén on viihtynyt viime helmikuisen avioeronsa jälkeen tiiviisti yhdessä 22-vuotiaan somekaunottaren Chachi Gonzalesin seurassa.

Nyt fanien leuat loksahtivat, kun he huomasivat, mihin sävyyn Chachi kommentoi Jukan hupailevaa somekuvaa. Jukka poseeraa kuvassa penistä muistuttavan kaktuksen edessä.

– Saman kokoinen, on Chachi kommentoinut kuvaa vihjailevasti.

Chachin uskaliaan kommentin jälkeen Instagram-päivitys on täyttynyt fanien järkyttyneistä ja huvittuneista viesteistä.

– En tarvinnut tätä mielikuvaa päähäni, auttakaa minua, eräs kommentoi.

– Chachi, tarkoittaako tämä, että olet nähnyt sen, toinen naureskeli.

Hauskasta kuvasta uutisoi ensin Seiska.

Jukka ei vaikuttanut olevan seuraajien huvittuneista kommenteista lainkaan pahoillaan.

Hildén on viettänyt viime päivät Meksikossa ilmeisesti Chachin kanssa. Molemmat ovat julkaisseet kuvia Meksikosta Acre Bajan lomakohteesta. Hildén on julkaissut kaktuskuvan lisäksi Instagramissa Duudsonien nimiin merkityn videon, jossa hän hyppää voltin auton katolta erämaassa.

Chachi puolestaan on julkaissut samasta paikasta bikinikuvan, jossa sometähti poseeraa uima-altaalla.

Kaksikko ei ole vahvistanut seurustelevansa, mutta Hildén on vihjaillut seuraajilleen olevansa nyt onnellisempi kuin aikoihin.

– Olen palannut Losiin ja olen todella, todella onnellinen. Haluan vain sanoa, että... Keskittykää elämäänne. Mikä tekee sinut onnelliseksi? Sinusta tulee paras versio itsestäsi, kun valitset sydämelläsi, oli kyseessä sitten ihminen, työ tai unelma.

– Sillä tavalla olet myös parempaa seuraa kaikille ympärilläsi. Se kaikki alkaa sinusta! Olen tosi onnellinen, Jukka kirjoitti heinäkuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?