Tällainen on huippumalli Alexandra, 33, jonka kanssa Jasper Pääkkönen saapui punaiselle matolle – elänyt nuoruusvuosistaan asti luksuselämää

Julkaistu:

Jasper Pääkkönen saapui BlacKkKlansman-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä Filippiiniläis-espanjalaisen kaunottaren kanssa.
Näyttelijätähti Jasper Pääkkönen edusti maanantai-iltana näyttävästi punaisella matolla New Yorkissa.

38-vuotias Pääkkönen saapui Spike Leen BlacKkKlansman-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan tumma kaunotar vierellään. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa ja myös Suomessa 10. elokuuta.

Tumman kaunottaren nimi on Alexandra Escat ja hän on 33-vuotias.

Filippiiniläis-espanjalainen Escat on työskennellyt vuosia huippumallina. Näyttävä kaunotar aloitti uransa jo varhain teini-iässä, kun muotialan agentti bongasi hänet ostoskeskuksesta. Hän varttui Espanjassa ja Manilassa Filippiineillä, josta hänen äitinsä on kotoisin.

Standard-lehti kertoi vuonna 2011 Escatin elämästä seikkaperäisesti. Hän herätti tuohon aikaan paljon kiinnostusta Britanniassa, sillä jahdin kannella Sardiniassa otetut paparazzikuvat paljastivat Escatin ja prinssi Andrew’n salasuhteen. Andrew on kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kolmas lapsi.


Brittilehdet raportoivat tuolloin, että Andrew alkoi vuonna 2010 pommittaa kaunotarta intensiivisillä tekstiviesteillä tavattuaan tämän baarissa. Prinssi Andrew vaati kohun jälkeen tummaa kaunotarta pysyttelemään hiljaa suhteesta.

Myöhemmin Escat kuitenkin kertoi heidän väleistään haastatteluissa. Express-lehti kertoi elokuussa 2010, että sosiaalinen Escat ihastui Andrew’n keskustelijan lahjoihin. He kävivät yhdessä pitkiä ja syvällisiä keskusteluja erilaisista elämäntyyleistään ja vapauden merkityksestä.

Escat on elänyt varhaisista nuoruusvuosistaan lähtien ylellistä elämää työnsä takia. Varsinkin parikymppisenä hän kävi paljon yöelämän humussa. Hän kertoi Standard-lehdelle, että ylpeillä vanhemmilla on tallessa kaikki hänestä tehdyt lehtijutut.


Suomalaisnäyttelijä ja Escat eivät ole vahvistaneet suhdettaan, mutta he edustivat maanantaina ensi-illassa kädet toistensa ympärille kiedottuina ja sangen ihastuneen oloisina.

Pääkkönen kertoi kesäkuussa Bollinger-samppanjatilaisuudessa IS:lle, että menestyksekkään Cannesin filmifestivaalin jälkeen hän odottaa innolla Spike Leen elokuvan Brooklynissa järjestettävää kutsuvierasensi-iltaa.

– Spike Lee asuu Brooklynissa, siksi ensi-ilta on siellä, Jasper kertoi.

Pääkkönen huomautti kesäkuisessa haastattelussa, että ensi-ilta järjestetään Charlottesvillen mellakoiden kunniaksi lähellä mellakkapäivää. Se on kannanotto, sillä väkivaltaiseksi yltyneissä mellakoissa kuoli valkoihoinen, ihmisten ja eri rotujen tasa-arvoa puolustanut nainen.

– Meidän elokuvamme on niin vaikuttava, että aivan varmasti Trump hätkähtää ja jollain tavalla reagoi BlacKkKlansmaniin. Eli Trumpin tviittejä odotellessa, pahista leffassa näyttelevä Pääkkönen naurahti.

Blackkklansman on tositapahtumiin perustuva rikosdraama, jonka pääosissa näyttelevät John David Washington, Adam Driver, Topher Grace ja Laura Harrier. Washington esittää elokuvassa afroamerikkalaista poliisia, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klanin sisäpiiriin 70-luvulla. Hänen tavoitteenaan on rasistisen ja väkivaltaisen järjestön nujertaminen ja paljastaminen.

Elokuva sai toukokuussa 2018 Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix -palkinnon, joka on festivaalin toiseksi tärkein palkinto Kultaisen palmun jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt