Jasper Pääkkönen asteli punaiselle matolle näyttävä kaunotar vierellään – Alexandra, 33, on prinssi Andrew’n entinen salarakas

Julkaistu:

Jasper Pääkkönen saapui BlacKkKlansman-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä näyttävän kaunottaren kanssa, joka on kansainvälisten medioiden mukaan prinssi Andrew’n salarakas.
Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 38, edusti eilen maanantaina näyttävästi punaisella matolla New Yorkissa.

Pääkkönen saapui Spike Leen BlacKkKlansman- elokuvan kutsuvierasensi-ilta tumma kaunotar vierellään. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 10. elokuuta.


Tumman kaunottaren nimi on Alexandra Escat ja hän on 33-vuotias. Näyttävä kaunotar työskentelee mallina.

Filippiiniläis-espanjalainen Escat on aikaisemmin yhdistetty Daily Mailin mukaan kuninkaallisiin.

Hän on brittilehden mukaan ollut prinssi Andrew’n salarakas. Lehden tietojen mukaan Andrew alkoi vuonna 2010 pommittaa kaunotarta viesteillä tavattuaan tämän baarissa. Prinssi Andrew on lehden tietojen mukaan vaatinut tummaa kaunotarta pysyttelemään hiljaa suhteesta.


Pääkkönen kertoi kesäkuussa Bollinger-samppanjatilaisuudessa, että menestyksekkään Cannesin Filmifestivaalin jälkeen hän odottaa innolla Spike Leen elokuvan Brooklynissa järjestettävää kutsuvierasensi-iltaa. Hän saapui tuolloin tilaisuuteen Escatin kanssa ja oli tämän kanssa läheisissä tunnelmissa.

– Spike Lee asuu Brooklynissa, siksi ensi-ilta on siellä, Jasper kertoi.


Pääkkönen huomautti kesäkuussa, että ensi-ilta järjestetään Charlottesvillen mellakoiden kunniaksi lähellä mellakkapäivää. Se on kannanotto, sillä mellakoissa kuoli valkoihoinen, ihmisten ja eri rotujen tasa-arvoa puolustanut nainen.

– Meidän elokuvamme on niin vaikuttava, että aivan varmasti Trump hätkähtää ja jollain tavalla reagoi BlacKkKlansmaniin. Eli Trumpin tviittejä odotellessa, pahista leffassa näyttelevä Pääkkönen naurahti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt