Opettaja, 27, tienaa uskomattomia summia vain käymällä treffeillä – paljastaa totuuden bisneksen takaa: ”Useimmat kaverit ovat tosi outoja” - Viihde - Ilta-Sanomat

Opettaja, 27, tienaa uskomattomia summia vain käymällä treffeillä – paljastaa totuuden bisneksen takaa: ”Useimmat kaverit ovat tosi outoja”

San Franciscossa asuva Rochelle Raquel liittyi WhatsYourPrice-deittipalveluun vuosi sitten. Sivustolla miehet ovat valmiita maksamaan kauniiden naisten seurasta. Sen jälkeen Raquelilla on riittänyt vientiä.

30.7.2018 13:07

Rochelle Raquel, 27, kertoo omaavansa hyvä sosiaaliset kyvyt. Jopa niin hyvät, että hänen kanssaan treffeillä käyneet miehet ovat valmiita lähettämään hänelle rahaa myös tapaamisten jälkeen.

WhatsYourPrice-deittipalvelun kautta Raquel on päässyt koripallo-otteluihin, Universalin studioille, hänelle ja hänen ystävilleen on ostettu vaatteita ja kalliita illallisia. Ja tietenkin maksettu riihikuivaa rahaa.

Raquel kertoo käyneensä treffeillä viiden eri miehen kanssa, yhteensä 15 kertaa. Miehet ovat olleet isojen IT-yritysten, kuten Facebookin, Applen ja LinkedInin, työntekijöitä. Raquel itse työskentelee opettajana.

– Onhan tämä ollut melkoista. Olen tienannut hulluna rahaa, hän kehuskelee.

– Eikä minun tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle. Yhdessä tunnissa saatan tienata jopa tuhat taalaa.

– Minulle on tarjottu hienoja illallisia, olen päässyt hauskoihin tapahtumiin ja olen tuonut paikalle jopa ystäviäni.

– Kun sanon treffikumppanille, että tarvitsen rahaa, he kysyvät vain kuinka paljon? Kävisikö 850 dollaria? Ja niinpä he siirtävät rahat minulle. Ihmisten treffaaminen rahasta on aika hauskaa.

– Useimmat kaverit ovat tosi outoja. Sellaisia, jotka eivät osaa lähestyä naista.

Raquel painottaa, ettei hän ole mennyt sänkyyn yhdenkään tapaamansa miehen kanssa.

– Jotkut miehet haluavat treffeiltä muutakin – fyysistä kanssakäymistä – mutta minä en suostu sellaiseen. Jotkut ihmiset eivät usko minua, mutta en todellakaan valehtele kun sanon, etten harrasta seksiä deittieni kanssa.

Raquelilla on sääntö: hän ei suostu treffeille alle 200 dollarin.

Hän toteaa samaan hengenvetoon, ettei tunne sääliä miehiä kohtaan.

– Kaveri saattaa tienata kuusinumeroisen summan. Minua se ei kiinnosta. Voit olla Tinderissä ja mies saattaa silti maksaa baarilaskusi. Minä veloitan käyttämästäni ajasta.

WhatsYourPrice-palvelun viestintäpäällikkö kertoo:

– Kun treffit sovitaan rahasta, vältyt loputtomalta viestienvaihdolta ja pääset suoraan asiaan. Raquel on selkeästi sellainen ihminen, joka ymmärtää oman arvonsa ja ottaa kaiken irti palvelustamme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?