50-vuotias tv-juontaja julkaisi itsestään bikinikuvan – sai raivoisaa palautetta: ”En aio pyytää anteeksi”

Julkaistu:

somekuva
Tv-juontaja Davina McCallin bikinikuvista on noussut kohu Britanniassa. Monet pitävää hoikkaa McCallia huonona esimerkkinä nuorille tytöille.
Englantilainen tv-juontaja Davina McCall, 50, on saanut suuren määrän vihaista palautetta sen jälkeen, kun hän julkaisi kesäkuussa itsestään bikinikuvan Instagramissa. Entistä vihaisempia osasta ihmisiä on tullut sen jälkeen, kun McCall on julkaissut lisää kuvia itsestään bikineissä kesäkuussa julkaisemansa kuvan jälkeen.
  • Tästä kuvasta kohu syntyi:
Tunnetulla tv-persoonalla on Instagramissa yli 902 000 seuraajaa, siispä hänen kuviaan on kommentoitu ahkerasti. Bikinikuviin tulleissa arvostelevissa kommenteissa on todettu, että hoikka McCall antaa nuorille naisille huonoa esimerkkiä jakamalla itsestään bikinikuvia. Tuhansissa kommenteissa on arvosteltu McCallin vartaloa rajuin sanankääntein. Monet toteavat, ettei McCall näytä heidän mielestään terveeltä, vaan enemmänkin anorektiselta.

McCall on Metro-lehden mukaan kertonut olevansa kommenteista loukkaantunut, mutta ei aio lopettaa bikinikuvien julkaisemista. Hän kirjoitti asiasta jo kesäkuussa julkaisemassaan bikinikuvassa.

– Nyt on kesän alku. Tämä on bikiniselfie. Tämä ei varmasti tule olemaan viimeinen sellainen. En aio pyytää anteeksi, McCall on kirjoittanut kuvatekstiksi ja sen lisäksi kertonut liikuntatottumuksistaan.
Kuva synnytti välittömästi kommenttimyrskyn. Daily Mailin mukaan McCall on kommentoinut kohua sanomalla, että on mielenkiintoista, kuinka kansa, joka ei liiku tarpeeksi sallii laihojen häpäisemisen, mutta paheksuu lihavien häpäisemistä.

Kuten McCall lupasi, hän myös jatkoi kuvien julkaisua.

– Kommentit siitä, että olisin huono roolimalli, ovat törkeitä. Minä olen hyvä roolimalli, McCallin kerrotaan kommentoineen.

Liikuntaohjaajanakin työskentelevä McCall on kertonut pelänneensä etukäteen sitä, että täyttää 50. Juuri ikänsä vuoksi McCall kertoo ylpeänä julkaisevansa itsestään kuvia bikineissä.

– Treenaan, koska tahdon sanoa, että olen viisikymppinen ja voin käyttää bikinejä. Kenenkään ei pitäisi ajatella, että bikinejä ei voisi käyttää iän vuoksi, McCallin kerrotaan sanoneen.
Yli miljoona treeni-dvd:tä myynyt McCall myös kannustaa ihmisiä treenaamaan.

– Kuka tahansa voi päästä hyvään kuntoon. Jos minä pystyn, niin sinäkin pystyt. Olen äiti, minulla on kiireinen työ. En elä vain proteiinipirtelöillä ja treenaa kuusi tuntia päivässä personal trainerrin kanssa. Syy siihen, että saan itseni ylös sängystä ja pysyn motivoituneena on se, miltä kehoni tulee näyttämään, mutta vielä tärkeämpänä se, miltä treeni saa oloni tuntumaan. Näytän vahvalta ja olen vahva.
Aiemmin McCall on kertonut myös sydäntäsärkevän syyn sille, miksi alkoi aikoinaan treenata entistä enemmän. McCallin isosisko kuoli keuhkosyöpään 50-vuotiaana vuonna 2012. Suru sai McCallin treenaamaan, mutta myös pelko siitä, että hän itse sairastuisi syöpään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt