Vuoden 2018 luomumissi on valittu: Jenna Toppari, 26, on uusi Miss Eloweena - Viihde - Ilta-Sanomat

Vuoden 2018 luomumissi on valittu: Jenna Toppari, 26, on uusi Miss Eloweena

Henna Peltosen luotsaamaan luomumissikilpailuun voi osallistua vain ilman irtoripsiä, hiustenpidennyksiä tai kauneuskirurgisia toimenpiteitä.

29.7.2018 22:14

Miss Eloweena 2018 kruunattiin lauantaina Villilän Kartanossa Nakkilassa. Voittajaksi kruunattiin 26-vuotias torniolainen Jenna Toppari.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin 25-vuotias raumalainen Marjaana Savila, ja toiseksi perintöprinsessaksi 20-vuotias turkulainen Heidi-Susanna Oja.

Tuore Miss EW Jenna Toppari. (Meikki ja hiukset: Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen +Lumene, Eleven Australia ja Glitter. Kuvauspaikka: Haukan Tila.)

Tuore Miss EW lähtee edustamaan Suomea Italiaan kansainvälisiin Ms Europe Continental -kisoihin.

Kilpailussa kaikki kauneuskirurgiset toimenpiteet on kielletty. Myös näkyvät tatuoinnit, hiustenpidennykset ja irtoripset ovat kiellettyjä.

Kilpailussa kunnioitetaan vanhoja perinteitä sekä historiaa, ja kilpailulla tuodaan tähän päivään entisajan missikisojen tuntua.

Jenna Toppari lähtee edustamaan Suomea maailmalle.

Missifinalistit osallistuivat kiertueen aikana monenlaisiin aktiviteetteihin. He esiintyivät kesätapahtuma Wanhassa Salakuljettajassa ja tutustuivat Turun Saaristossa historialliseen Haukan Tilaan sekä paikan historiaan.

Lisäksi he vierailivat Turun Linnassa sekä Saaristo Openissa. Kiertueella oli myös missikoulutusta sekä luentoja, ja he pääsivät veneilemään sekä ajamaan vesijeteillä.

Toinen perintöprinsessa Heidi-Susanna Oja, Miss EW Jenna Toppari ja ensimmäinen perintöprinsessa Marjaana Savila.

Miss EW on Henna Peltosen luotsaama aito kauneuskilpailu, jossa etsitään luonnollista, eloveenamaisen kaunista sekä hyvämaineista missiä.

Peltonen kertoo kilpailun kotisivuilla haluavansa tuoda takaisin unohdettuja perinteisiä kauneusihanteita siitä huolimatta, etteivät kaikki ole välttämättä mieltäneet aina häntä itseään perinteisen näköiseksi.

Henna Peltonen luotsaa uutta luomumissikilpailua.

– Kyllä, minullahan on implantit ja fitnesskisoissa esiinnyn kisaväreineni ja kovan dieetin jälkeen kaikkea muuta kuin luonnollisen näköisenä, kuten lajiin ja fitnesskisoihin kuuluu. Ja minulla on myös tatuointeja. En kuitenkaan etsi kisassa itseni kopiota, vaan toimin kisan tuottajana. Haluan myös kisan kautta tuoda uusia roolimalleja nuorille tytöille, jotka ovat näinä aikoina kovien ulkonäköpaineiden alla, Peltonen kertoo.

Peltonen kertoo myös saaneensa runsaasti positiivista palautetta kilpailusta ja sen luotsaamasta luonnollisuudesta.

Toinen perintöprinsessa Heidi-Susanna Oja, Miss EW Jenna Toppari ja ensimmäinen perintöprinsessa Marjaana Savila.

Kuvien meikki ja kampaus Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen/Lumene&Eleven Australia. Iltapuvut Niinatar. Kuvat Mainnosstudio Sanna H.

Onko luonnonmukaisia arvoja korostavalle missikilpailulle kysyntää tänä päivänä? Kommentoi alle!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?