Ex-aikuisviihdetähti Jenna Jameson teki täydellisen elämänmuutoksen, jälleen – laihtui 25 kiloa vain 4 kuukaudessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-aikuisviihdetähti Jenna Jameson teki täydellisen elämänmuutoksen, jälleen – laihtui 25 kiloa vain 4 kuukaudessa

Lähes 3 vuotta sitten Jenna Jameson luopui päihteistä täysin. Nyt hän on aloittanut muunlaisen elämäntapamuutoksen.

Jenna Jameson 2013 elämäkertansa pressitilaisuudessa.

28.7.2018 23:08

Kuuluisa aikuisviihdetähti, näistä hommista jo eläköitynyt Jenna Jameson, 44, vannoo ketodieetin nimeen. Tätä nykyä hiljaiseloa viettävä perheenäiti teki täydellisen elämäntapamuutoksen ja on karistanut hurjan määrän kiloja.

Viime vuodet Jameson on elänyt hiljaiseloa perheen parissa. Kolmen lapsen äiti sai kuopuksensa huhtikuussa 2017. Raskauksien myötä hänelle alkoi kertyä kiloja, joista on nyt halunnut päästä eroon. Asiasta uutisoi muun muassa australialainen Honey-sivusto uutisoi.

Kuopuksen syntymän jälkeen Jameson painoi 84 kiloa. Tähän mennessä vasta neljä kuukautta kestäneen laihdutusurakan jälkeen hän painaa 59 kiloa. Hänen Instagram-postauksien mukaan projekti on alkanut maalis-huhtikuussa.

– Nyt on fitness/painonpudotus-päivityksen aika. Vau, yksinkertaisesti vau. Olen virallisesti laihtunut yli 25 kiloa. Olen lisännyt hieman liikuntaa, ja näen heti tulokset. Luulen, että lihasmuisti on asia.

– Lopetin kiinnittämästä vaakaan huomiota, koska en oikeastaan pudota enää painia, yritän vain päästä senteistä. Olen tyytyväinen edistymiseeni fyysisesti, mutta uskomaton sivutuote tässä keto-elämäntavassa on se, että tunnen olevani henkisesti terävämpi. Voin sallia itselleni viikoittaisen herkun, mikä on kiva!, hän kirjoittaa Instagramissa.

Kun painoa alkoi kertyä, kävivät monet aivan tavalliset asiat raskaiksi. Jameson kertoo, että hänen nilkkojaan alkoi särkeä ja hän joutui ponnistelemaan noustessaan rappusia ylös.

Jameson kertoo imettävänsä edelleen nuorimmaistaan, mutta laihdutus ei ole vaikuttanut maidon tuotantoon.

Hän on muuttanut elämäntapojaan useasti. Jameson ei ole elänyt helpointa elämää, ja hän on joutunut tekemään myönnytyksiä selviytyäkseen. Hänen elämäänsä on esimerkiksi varjostanut päihdeongelma, mutta nyt hän on päihteetöntä elämää jo 2 vuotta ja 10 kuukautta. Hän jäi kiinni rattijuoppoudesta 2012. Jameson vannoi kolmekymppisenä lopettavansa aikuisviihteessä, mutta joutui pyörtämään päätöksen rahapulassa.

Reilu vuoden ikäinen Batel Lu on Jamesonin ja hänen vakuutuspetoksesta tuomitun jalokivikauppiasmiehensä Lior Bittonin ensimmäinen yhteinen lapsi. Jameson ja Bitton ovat olleet yhdessä vuodesta 2015 lähtien.

Jamesonilla on entuudestaan 9-vuotiaat kaksospojat entisen puolisonsa vapaaottelija Tito Ortizin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?