Anna: Sami Minkkinen on tänään avioitunut Katri-rakkaansa kanssa – ”Olen onnellinen sinusta ja siitä, että saan sanoa sinulle: tahdon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Sami Minkkinen on tänään avioitunut Katri-rakkaansa kanssa – ”Olen onnellinen sinusta ja siitä, että saan sanoa sinulle: tahdon”

Sami Minkkinen ja Katri-rakas tapasivat noin puolitoista vuotta sitten. He kihlautuivat viime vuoden lopulla.

28.7.2018 18:40

Bloggaaja ja tv-kasvo Sami Minkkinen on tänään lauantaina avioitunut kihlattunsa Katri Kivisen kanssa, Anna-lehti kertoo. Hän kertoi lehdelle eilen, että heille on tulossa rakkaudentäyteiset ja ystävien ympäröimät häät.

Pariskunta ei halunnut avioitua muilta salaa, vaikka monet muut ottivat suhteen alun vastaan ristiriitaisissa tunnelmissa. Tuore avioliitto on molemmille kolmas. Pariskunnalla on yhteensä viisi lasta neljän entisen kumppanin kanssa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia ylläpitävä Minkkinen nousi toden teolla julkisuuteen reilu vuosi sitten, kun hän paljasti rakastuneensa päätäpahkaa toiseen naiseen hänen silloisen vaimonsa ollessa vielä raskaana.

– Minulla on tunteita toista ihmistä kohtaan. Olen rakastunut toiseen ihmiseen, Minkkinen kirjoitti blogissaan keväällä 2017.

Minkkisen kertoessa julkisuudessa uudesta rakkaastaan, oli hänen lapsensa parin kuukauden ikäinen.

Tuore aviopari kihlautui viime vuoden lopulla, ja he paljastivat keväällä lukuisissa haastatteluissa avioituvansa tänä kesänä.

Minkkinen on julkaissut muutama päivä sitten kuvan Instagramissa Katri-rakkaastaan. Kuvassa hän paljastaa häiden olevan käsillä.

– Rakas, me olemme tulleet puolentoista vuoden läpi hetkeen, jossa sanon sinulle tärkeimpien ihmistemme edessä "tahdon." Onhan meitä koeteltu ihan tarpeeksi, mutta rakkaus on onneksi niin vahva voima, että se ei helpolla taivu, Minkkinen kirjoittaa.

– Rakastan sinua. Olet kaunis niin monin eri tavoin. Tässä kauneudessa ja rakkaudessa meidän on hyvä olla. Saamme rakastaa toisiamme turvassa ihmisinä, joita oikeasti olemme. Olen onnellinen sinusta ja siitä, että saan sanoa sinulle silmiin katsoen: "tahdon", hän jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?