Avioerohakemuksen jättänyt Noora Karma asuu yhä miehensä kanssa – kertoo tilanteestaan: ”Olen vähän konservatiivinen ihminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Avioerohakemuksen jättänyt Noora Karma asuu yhä miehensä kanssa – kertoo tilanteestaan: ”Olen vähän konservatiivinen ihminen”

Julkkismentalisti asuu yhä miehensä Jani Strömsholmin kanssa ja pohtii avioliittonsa kohtaloa.

28.7.2018 8:47

Noora Karman rakkauselämä nousi otsikoihin toukokuussa. IS kertoi tuolloin, että taikuri ja mentalisti Karma on hakenut avioeroa miehestään Jani Strömsholmista.

Karma, 42, kertoi perjantaina Jyväskylässä IS:lle rakkauselämänsä tilanteesta.

– Avioliittohan on kuin rallia, Karma naurahti.

– Avioerohakemus on vireillä, mutta meillä on harkinta-aika ja toivomme, että rakkaus voittaa. Harkinta-aika on hyvästä syystä keksitty, Karma totesi.

Karma avioitui miehensä kanssa viime vuoden syyskuussa.

Pariskunta asuu yhä saman katon alla.

– Emme ole eronneet, Karma painotti.

– En ole hirveästi halunnut kommentoida sanoa tätä asiaa. Mutta sanotaan se, että minä olen vähän konservatiivinen ihminen. Menen naimisiin rakkaudesta, ja siinä on isot panokset. Samaa toivon toiselta osapuolelta, Karma linjasi.

Suomen MM-rallia Karma oli seuraamassa Citroenin kutsumana.

– Tässä on ollut muutama vuosi taukoa, mutta olen ollut muutamia kertoja tekemässä taikaesityksiä, Karma kertoi rallihistoriastaan.

Hän oli rallitallin vieraana muutaman muun julkkisnaisen kanssa.

– On ollut tosi kivaa, hän hymyili.

Heinäkuun lomaillut ja pari päivää sitten Espanjasta saapunut Karma kertoi, että valtaosa kesästä on mennyt reissatessa.

Lauantaina hän palaa töihin.

– Minulla on keikka Porvoossa, Karma kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?