Ex-glamourmalli, 40, rivoili rannalla miesystävänsä, 29, kanssa – alaston hetki tallentui paparazzikuviin - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-glamourmalli, 40, rivoili rannalla miesystävänsä, 29, kanssa – alaston hetki tallentui paparazzikuviin

Alastonkuvat Thaimaan rannoilta eivät jätä mitään arvailun varaan.

26.7.2018 21:50

Entinen glamourmalli Katie Price on jälleen otsikoissa. Viime viikolla 40-vuotias julkkiskaunotar jäi kiinni erittäin intiimien paparazzikuvien lavastamisesta rahan saamiseksi. Voit katsoa roisit kuvat halutessasi täältä.

Price ei intiimien kuvien leviämisestä hätkähtänyt, vaan myönsi itse tv-haastattelussa, että kohukuvat ovat lavastettuja. Hän selitti, että hänen täytyy tehdä paparazzien kanssa diilejä, sillä he seuraavat häntä kaikkialle joka tapauksessa. Kun hän sopii kuvien ottamisesta jo etukäteen, hänellä on isompi kontrolli tilanteesta.

Eikä Price jättänyt nakuilua siihen, vaan päinvastoin: nyt ex-glamourmalli on kohauttanut jälleen, jos mahdollista, entistä roisimmilla kuvilla. Voit katsoa kuvat täältä.

Uusissa otoksissa Price poseeraa Thaimaan rannoilla täysin alastomana ja katsoo viekoittelevasti kameraan. Yhdessä kuvassa hän on polvillaan tuoreen poikaystävänsä Kris Boysonin, 29, edessä ja yrittää laskea tämän uimahousuja alas.

Brittilehdet ovatkin uutisoineet Pricen vajonneen kirjaimellisesti nyt niin alas kuin mahdollista.

Pricen taloudellinen tilanne lienee syynä sille, että nainen” poseeraa rahakkaiden diilien toivossa intiimeissä kuvissa. Luksuselämää ylläpitävä Price on nimittäin todellisuudessa kovissa veloissa.

Price ei ole aina ollut tyhjätasku, sillä hänen varallisuutensa on parhaimmillaan yltänyt 50 miljoonaan euroon.

– Vaikka häntä olisi kritisoitu kuinka paljon, hän on aina voinut näpäyttää ihmisiä valtavilla tuloillaan. Nyt sekin on katoamassa, lähipiiristä kerrotaan brittilehdille.

Price erosi hiljattain entisen aviomiehensä, strippari Kieran Haylerin kanssa.

Kyseessä on jo Pricen kolmas avioerotaistelu. Nyt näyttää siltä, että avioero on jättänyt Pricen vakavien talousongelmien keskelle. Ennen eroa lehdet kertoivat liiton rakoilevan rahaongelmien vuoksi. Kaksikko käytti kartanonsa ylläpitämiseen yli 10 000 puntaa kuukaudessa.

Myös Pricen ura on ollut jo pitkään alamäessä. Mallikaunotar on mokaillut keikoillaan ja antanut runsain määrin erilaisia kohuhaastatteluja rahan toivossa.

Lehtitietojen mukaan paikallisen lämmitysyrityksen pomo maksoi Pricelle peräti 15 450 euroa yhdestä esityksestä firman pikkujouluissa. Price kuitenkin töppäsi esityksen saapumalla paikalle humalassa, ja esittelemällä paljaita rintojaan yleisölle, jonka joukossa oli myös alaikäisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?