Viihde

Fitnessmalli-finalistit kuumissa kuvissa – paljastavat treenivinkkinsä helteeseen: äänestä suosikkiasi!

Julkaistu:

fitnessmalli 2018
Fitnessmalli-finalistit jakavat vinkkinsä ulkona treenaamiseen.
Kesän alussa käynnistynyt Fitnessmalli 2018 -kilpailu on parhaillaan käynnissä ja voittaja kruunataan lokakuussa 2018 I Love Me -messuilla.

Tiedotteen mukaan kesän aikana kilpailijat keräävät pisteitä koko kauden aikana erilaisista tehtävistä sekä kuvauksellisuudesta. Kilpailun tuomaristo antaa oman arvionsa ja yleisöäänestys vaikuttaa tuloksiin merkittävästi.

– Tänä vuonna kilpailussa on painotettu erityisesti kuvauksellisuutta. Tämän lisäksi Fitnessmalleilla on oma valmentaja, fitnesstähti Linda Manuella, jonka opeilla he ovat päässeet treenaamaan koko alkukesän, kilpailun järjestäjä Emmi Lehtomaa kertoo tiedotteessa.
  • Yllä olevalla videolla Linda Manuella kertoo fitnesmallien valmentamisesta.
– Kilpailussa etsitään myös tänä vuonna tervettä esikuvaa ja hyviä arvoja noudattavaa hyvinvointialan uutta tähteä. Emme ole siis millään tapaa fitness-kilpaurheiluun liitettävä kilpailu, Lehtomaa muistuttaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Heinäkuun helteiden kunniaksi Fitnessmallit jakavat nyt omat vinkkinsä kesäkuumalla urheilemiseen! Jutun lopussa on äänestys, jossa voit äänestää suosikkiasi!

1. Adama Jallow, @adamasofia


Lenkkeily on mahtava tapa kehittää koko kroppaa! Kokeile tänä kesänä omaa suosikkiani juoksumeditaatiota, joka vahvistaa myös mielen hyvinvointia.

2. Kira Tiivola, @coachingkira


Liikuntaan eikä itseensä kannata suhtautua liian vakavasti. Liike on meissä kaikissa ja kaikki liikunta on kotiinpäin. Liikuntaa ei tarvitse suorittaa - pysy aktiivisena pieninä annoksina pitkin päivää ja tee sitä, mistä nautit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

3. Laura Kiuru, @laurakiuru


Mun kesän ehdoton lemppari on trx-narut joilla voi treenata monipuolisesti ja tehokkaasti missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta. Ihan must tuote mökille ja kesän juoksutreenien rinnalle!

4. Satu-Lotta Kainulainen, @satulotta


Katso minkälainen ulkotreeni tarjonta paikkakunnallasi on. Nimittäin niissä yhdistyy kaksi ihanaa asiaa: ulkona treenaaminen ja ryhmässä tekeminen.

5. Maija Haapanen, @maijahenriikka


Ulkona liikkumisen mahdollisuudet ovat rajattomat, kunhan käyttää vähän mielikuvitusta. Helpon treenin saat muodostettua sekoittamalla korkean intensiteetin liikkeitä, kuten sprinttejä tai porrashyppyjä kehonpainoliikkeiden kanssa.

6. Maiju Riskala, @maijuriskala


Kesän lämmössä ja raikkaassa ilmassa treenaaminen on parasta. Kaveri kainaloon ja yhdessä lenkkipolulle, portaisiin hyppimään tai ulkosalille treenaamaan – hymy ja hiki ovat taattuja!

7. Rosa Helenius, @heleniusrosa


Treenaa kesällä auringossa, nauti tekemisestäsi ja ole kekseliäs! Jos tanssijalka vipattaa, niin lanteita voi keinutella kesken kuntosalitreeninkin!

8. Sade Rajakallio, @sadeleonoora


Treenaaminen ulkona tuo vaihtelua liikkumiseen ja virkistystä mielelle. Ulkona liikkuessa nautit samanaikasesti aurinkoenergiasta sekä treenin tuomasta ilosta!

9. Sanna-Maija Aalto, @s4nnis


Treenaamisen ei kuulu olla pakkopullaa vaan siitä kuuluu nauttia jo alkulämmöistä saakka! Tee sitä mistä nautit, vain mielikuvitus on rajanasi!

10. Sanni Saarinen, @sannisade


Kesällä liikuntaan inspiroi luonto: avaa ulko-ovi, herkistä aistit ja seuraa päivän fiilistä. Lähde ilman suorituspainetta jollekin kaupunkisi ulkoliikuntapaikalle tai ihan vaan kävelemään, terveyden kannalta kaikki liike on hyvästä.

Kuvaaja: Jonatan Paul

Vaatteet: Yvette

Rusketus: Vita Liberata

Kuvauspaikka: The Park Hietsu

Alla olevalta videolla esitellään finalistit:


Edit: Juttua korjattu: Kiran sukunimi on Tiivola.

Ota kantaa

Kuka on suosikkisi sporttisista finalisteista?

1. Adama Jallow 4% 2. Kira Tiivola 2% 3. Laura Kiuru 9% 4. Satu-Lotta Kainulainen 4% 5. Maija Haapanen 8% 6. Maiju Riskala 33% 7. Rosa Helenius 9% 8. Sade Rajakallio 13% 9. Sanna-Maija Aalto 7% 10. Sanni Saarinen 11%
Ääniä yhteensä 9978

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt