Fitnessmalli-finalistit kuumissa kuvissa – paljastavat treenivinkkinsä helteeseen: äänestä suosikkiasi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Fitnessmalli-finalistit kuumissa kuvissa – paljastavat treenivinkkinsä helteeseen: äänestä suosikkiasi!

Fitnessmalli-finalistit jakavat vinkkinsä ulkona treenaamiseen.

26.7.2018 16:44

Kesän alussa käynnistynyt Fitnessmalli 2018 -kilpailu on parhaillaan käynnissä ja voittaja kruunataan lokakuussa 2018 I Love Me -messuilla.

Tiedotteen mukaan kesän aikana kilpailijat keräävät pisteitä koko kauden aikana erilaisista tehtävistä sekä kuvauksellisuudesta. Kilpailun tuomaristo antaa oman arvionsa ja yleisöäänestys vaikuttaa tuloksiin merkittävästi.

– Tänä vuonna kilpailussa on painotettu erityisesti kuvauksellisuutta. Tämän lisäksi Fitnessmalleilla on oma valmentaja, fitnesstähti Linda Manuella, jonka opeilla he ovat päässeet treenaamaan koko alkukesän, kilpailun järjestäjä Emmi Lehtomaa kertoo tiedotteessa.

  • Yllä olevalla videolla Linda Manuella kertoo fitnesmallien valmentamisesta.

– Kilpailussa etsitään myös tänä vuonna tervettä esikuvaa ja hyviä arvoja noudattavaa hyvinvointialan uutta tähteä. Emme ole siis millään tapaa fitness-kilpaurheiluun liitettävä kilpailu, Lehtomaa muistuttaa.

Heinäkuun helteiden kunniaksi Fitnessmallit jakavat nyt omat vinkkinsä kesäkuumalla urheilemiseen! Jutun lopussa on äänestys, jossa voit äänestää suosikkiasi!

1. Adama Jallow, @adamasofia

Lenkkeily on mahtava tapa kehittää koko kroppaa! Kokeile tänä kesänä omaa suosikkiani juoksumeditaatiota, joka vahvistaa myös mielen hyvinvointia.

2. Kira Tiivola, @coachingkira

Liikuntaan eikä itseensä kannata suhtautua liian vakavasti. Liike on meissä kaikissa ja kaikki liikunta on kotiinpäin. Liikuntaa ei tarvitse suorittaa - pysy aktiivisena pieninä annoksina pitkin päivää ja tee sitä, mistä nautit.

3. Laura Kiuru, @laurakiuru

Mun kesän ehdoton lemppari on trx-narut joilla voi treenata monipuolisesti ja tehokkaasti missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta. Ihan must tuote mökille ja kesän juoksutreenien rinnalle!

4. Satu-Lotta Kainulainen, @satulotta

Katso minkälainen ulkotreeni tarjonta paikkakunnallasi on. Nimittäin niissä yhdistyy kaksi ihanaa asiaa: ulkona treenaaminen ja ryhmässä tekeminen.

5. Maija Haapanen, @maijahenriikka

Ulkona liikkumisen mahdollisuudet ovat rajattomat, kunhan käyttää vähän mielikuvitusta. Helpon treenin saat muodostettua sekoittamalla korkean intensiteetin liikkeitä, kuten sprinttejä tai porrashyppyjä kehonpainoliikkeiden kanssa.

6. Maiju Riskala, @maijuriskala

Kesän lämmössä ja raikkaassa ilmassa treenaaminen on parasta. Kaveri kainaloon ja yhdessä lenkkipolulle, portaisiin hyppimään tai ulkosalille treenaamaan – hymy ja hiki ovat taattuja!

7. Rosa Helenius, @heleniusrosa

Treenaa kesällä auringossa, nauti tekemisestäsi ja ole kekseliäs! Jos tanssijalka vipattaa, niin lanteita voi keinutella kesken kuntosalitreeninkin!

8. Sade Rajakallio, @sadeleonoora

Treenaaminen ulkona tuo vaihtelua liikkumiseen ja virkistystä mielelle. Ulkona liikkuessa nautit samanaikasesti aurinkoenergiasta sekä treenin tuomasta ilosta!

9. Sanna-Maija Aalto, @s4nnis

Treenaamisen ei kuulu olla pakkopullaa vaan siitä kuuluu nauttia jo alkulämmöistä saakka! Tee sitä mistä nautit, vain mielikuvitus on rajanasi!

10. Sanni Saarinen, @sannisade

Kesällä liikuntaan inspiroi luonto: avaa ulko-ovi, herkistä aistit ja seuraa päivän fiilistä. Lähde ilman suorituspainetta jollekin kaupunkisi ulkoliikuntapaikalle tai ihan vaan kävelemään, terveyden kannalta kaikki liike on hyvästä.

Kuvaaja: Jonatan Paul

Vaatteet: Yvette

Rusketus: Vita Liberata

Kuvauspaikka: The Park Hietsu

Alla olevalta videolla esitellään finalistit:

Edit: Juttua korjattu: Kiran sukunimi on Tiivola.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?