Huippumalli touhusi Madonnan kanssa sängyssä eroottisesti vuonna 1990 – kaunotar kertoo nyt ahdistuneena, mitä kohuvideon jälkeen tapahtui - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli touhusi Madonnan kanssa sängyssä eroottisesti vuonna 1990 – kaunotar kertoo nyt ahdistuneena, mitä kohuvideon jälkeen tapahtui

Kuvassa Madonna elokuvaroolissaan vuonna 1990.

Julkaistu: 24.7.2018 21:27

Madonnan vuonna 1990 ilmestynyt musiikkivideo oli poikkeuksellisen eroottinen, jopa nykymaailmaan verrattuna.

Supermalli Amanda Cazalet, 53, ponnahti julkisuuteen vuonna 1990, kun hän esiintyi Madonnan kanssa samalla musiikkivideolla. Videolla töistä stressaantunut Madonna kävelee väsyneenä hotellihuonettaan kohti. Käytävällä hän kuitenkin lähtee tuntemattoman miehen matkaan toiseen huoneeseen.

Mustavalkoista videota kuvailtiin aikoinaan kohauttavaksi ja äärimmäisen eroottiseksi. Videolla Madonna touhuaa hotellissa vuoteella miehen ja naisen kanssa. Videolla nähdään sukuelinten koskettelua ja paljasta pintaa. Seksi on videolla tosiaankin paikoittain suorasukaisempaa kuin nykymaailman musiikkivideoissa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Cazalet avautui 28 vuotta videon julkaisun jälkeen The Sun -lehden haastattelussa siitä, miten ahdistavaa videon tekeminen oli. Cazaletin mukaan Madonna ihastui häneen ja pommitti häntä sen jälkeen rakkausviesteillä.

– Hän sai minusta pakkomielteen. Nykypäivänä hänen käytöstään pidettäisiin väijymisenä ja täysin sopimattomana.

Mallikaunotar jatkaa, että silloin hän ei ajatellut tähden käytöksessä olevan mitään väärää, mutta ymmärtää nyt asioiden todellisen laidan.

– Nyt tajuan, että minua hyväksikäytettiin pomoni toimesta.

Yllä olevassa Instagram-kuvassa Amanda Cazalet 90-luvulla.

Nykyään 60-vuotias Madonna oli 31-vuotias, kun hän bongasi 25-vuotiaan Cazaletin Jean-Paul Gaultierin muotinäytöksessä. Sen jälkeen hän värväsi Cazaletin esiintymään videoonsa.

Englantilaiskaunotar oli maailmankuulun muotimogulin mieleen. Tarinoiden mukaan hän toimi innoituksena Gaultierin klassikkohajuvesipullolle, joka on naisen kurvikkaan ylävartalon muotoinen.

Laulaja Madonna promootiokuvassa vuonna 1990.

¨

Madonnan kanssa tehty video kuvattiin Pariisissa ylellisessä hotellissa.

– Se oli erikoinen toimeksianto. Olin silloin tehnyt huippumallin töitä kuusi vuotta, mutta en ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa, Cazalet kuvaili.

Kuvauksissa maailmankuulu laulaja ja nuori malli peuhasivat vuoteella kameroiden pyöriessä. Cazaletin mukaan Madonna työnsi kielensä äkkiarvaamatta hänen suuhunsa, vaikka kielisuudelmista ei oltu etukäteen puhuttu mitään. Jälkikäteen Madonna lähetti Cazaletille useita rakkauskirjeitä.

– Hän valitti sitä, että olen vaikeampi vietellä kuin paavi, ja että hän haluaisi tavata minua, Cazalet sanoi.