90 celsiusastetta lämpöeroa: Hypnoottinen ”jääselfie” nousi maineeseen karmivassa pakkasessa – Anastasian kasvot paljastuivat helteessä - Viihde - Ilta-Sanomat

90 celsiusastetta lämpöeroa: Hypnoottinen ”jääselfie” nousi maineeseen karmivassa pakkasessa – Anastasian kasvot paljastuivat helteessä

Anastasian kotikaupungissa voi olla talvella 60 astetta pakkasta. Nyt hän poseeraa harvinaisessa hellekuvassa.

24.7.2018 10:50

Viime tammikuussa uutisoitiin siitä, miten hyytävät pakkaset piinasivat Venäjän pohjoisimpia osia. Siperiassa mitattiin tuolloin jopa –62 celsiusastetta pakkasta.

Jakutskin kaupungissa Itä-Siperiassa asuva 25-vuotias Anastasia Gruzdeva julkaisi tuolloin hurjan ”jääselfien” kotipaikkakunnaltaan. Jakutsk on yksi maailman kylmimmistä asutuista kolkista.

Upea kuva nousi nopeasti maailmanmaineeseen. Anastasian ripset ovat jäätyneet kuvassa aivan valkoisiksi, kuin satujen jääkuningattarella.

Nyt tilanne on aivan toisenlainen, kun erityisen pitkä hellejakso korventaa Suomea ja myös naapurimaatamme Venäjää. Jakutskin kaupungissa on myös nautittu lämpimästä säästä. Tällä hetkellä kaupungissa on aurinkoista ja parikymmentä celsiusastetta lämmintä.

Independent-lehden mukaan Anastasia jakoi maanantaina tilillään kuvan 30 asteen helteestä. Anastasia paljastaa kasvonsa hurmaavassa kesäkuvassa, jossa hänen päässään on kaunis kukkaseppele.

Kuvatekstissään Anastasia iloitsee siitä, että Jakutskissa ei kaikeksi onneksi ole paljon hyttysiä tai sääskiä.

– Saimme aurinkoisen kesäpäivän parhaimmillaan, Anastasia kirjoittaa venäjäksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?