Instagramin supersuosittu ”Alaston joogatyttö” julkaisi henkeäsalpaavia kuvia Lapin kesästä – ohittaa juuri ja juuri sensuurin

Julkaistu:

instagram-suosikki
Instagramissa suosittu ”Alaston joogatyttö” on vieraillut Lapin upeissa maisemissa.
Instagramin suosittu alastomaan joogaan keskittyvä anonyymi profiili on julkaissut viime päivinä henkeäsalpaavan upeita kuvia Suomen Lapin luonnosta. Kuvissa ”alaston joogatyttö” poseeraa lasi-iglussa Pyhätunturilla, sekä laiturilla, kukkapellolla ja veneen keulassa Kemijärvellä.

Kuvat ovat keränneet nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Sivustolla on yli 800 000 seuraajaa.

Rohkeat kuvat ohittavat juuri ja juuri Instagramin kiistellyt ”siveyssäännöt”, joiden mukaan alaikäisten suosimassa palvelussa ei saisi esittää kokonaan paljaita pakaroita, naisen nännejä tai sukupuolielimiä.
Aiemmin alastonjoogaa ylistävällä sivustolla on julkaistu kuvia upeista erilaisista lomakohteista eri puolilla maapalloa. Ennen Lappia tilillä julkaistiin kuvia muun muassa Mykonoksen lomasaarelta Kreikasta, Tulumista Meksikosta, Italiasta ja Isosta-Britanniasta.
Joogatili on yhdistetty suomalaiseen bloggaajaan Vilma Peltoseen. Muun muassa Seiskan mukaan Peltonen ylläpitää joogatyttö-profiiliaan kaikessa hiljaisuudessa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Peltonen julkaisee omassa, suositussa hyvinvointiblogissaan jooga-aiheisia kirjoituksia. Peltonen ei ole itse vahvistanut väitteitä.
Instagramissa jakamassaan julkaisussa nude_yogagirl kertoo aloittaneensa Instagram-tilin pitämisen reilu kaksi vuotta sitten. Hän kertoo elämänsä muuttuneen täysin Instagram-tilin myötä.

– Aloitin tämän tilin poikaystäväni avustuksella ja siten löysin teidät (seuraajani). Tämä on yhteisö, jossa on uskomatonta tukemista ja positiivisuutta. On niin paljon, mitä olen oppinut teiltä ja jakanut teidän kanssanne, joogatyttö on kirjoittanut seuraajilleen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt