Prinsessa Eugenie vähät välittää luksuselämästä – menee naimisiin entisen baarityöntekijän kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Eugenie vähät välittää luksuselämästä – menee naimisiin entisen baarityöntekijän kanssa

Lokakuussa avioituva prinsessa Eugenien puoliso pysyy uusien tietojen mukaan maallikkona häiden jälkeenkin.

24.7.2018 6:55

Kuningattaren lapsenlapsi prinsessa Eugenie astelee alttarille lokakuussa. 28-vuotias prinsessa on kihloissa Jack Brooksbankin kanssa.

Häiden lähestyessä prinsessan isä, Yorkin herttua prinssi Andrew on ilmoittanut kuninkaalliseen perheen uuden tulokkaan tittelin.

Hieman yllättäenkin Eugenien tuleva mies pysyy maallikkona kuninkaallisten häiden jälkeenkin, kertoo Daily Mail. 32-vuotiaasta Brooksbankista huhuttiin tulevan avioliiton myötä Northallertonin jaarli.

Brooksbank jatkaa kuitenkin kuninkaallisten häiden jälkeen elämäänsä ilman virallisia titteleitä.

Prinsessa Eugenie on tunnettu maanläheisestä tyylistään. Kensingtonin palatsin mailla asuva Eugenie elää omanlaistaan elämää, johon ei kuulu turha kuninkaallinen hienostelu ja luksuselämällä pröystäily.

Tulevan sulhasen jäädessä ilman titteleitä tullaan prinsessa Eugenie tuntemaan häiden jälkeen hänen kuninkaallisen korkeutensa lisäksi tavalliseen tapaan myös rouva Brooksbankina.

– Eugenie ei voisi vähempää välittää hienoista titteleistä. Hän on täydellisen tyytyväinen rouva Brooksbankina, lähipiiristä kerrotaan.

Prinsessan tuleva sulhanen on työskennellyt aiemmin baarissa.

Tittelien puutteesta ja baarissa työskentelystä huolimatta Brooksbankit ovat yksi Iso-Britannian vanhimmista ja varakkaimmista suvuista. Brooksbankin isoisoisä työskenteli kuningashuoneelle kuningatar Maryn adjutanttina.

Prinsessa Eugenie on kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin pojan prinssi Andrew’n ja tämän puolison, herttuatar Sarahin nuorempi tytär.

Eugenie kertoi kaksi vuotta sitten haastattelussa arkisesta elämästään. Hän kertoi heräävänsä joka aamu samaan aikaan, varttia vaille seitsemältä. Heräämisen jälkeen hän suuntaa reippaalle lenkille tai kuntosalille. Samalla hän selaa työsähköposteja kännykällään.

Illalla Eugenie käy töiden jälkeen itse ruokakaupassa, menee kotiin, syö illallista ja viihtyy televisiota katsellen.

Hänellä on kuninkaallisia edustustehtäviä, mutta luonnollisesti vähemmän kuin lähempänä kruununperimysjärjestystä olevilla kuninkaallisilla

Kaikesta vaatimattomuudesta huolimatta prinsessa astelee unelmiensa miehen kanssa avioon Windsorin linnassa. Kyseessä on sama paikka, jossa prinsessan serkku prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat toisensa toukokuussa.

Paikalle odotetaan paljon julkisuudesta tuttuja henkilöitä sekä kuninkaallisia, ja morsiamen saattelee alttarille nimekäs saattue.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?