Uskomaton lopputulos: Kuvat paljastavat, miten paljon Kylie Jennerin huulet ovat pienentyneet – poisti täyteaineet kokonaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Uskomaton lopputulos: Kuvat paljastavat, miten paljon Kylie Jennerin huulet ovat pienentyneet – poisti täyteaineet kokonaan

Kylie Jenner on ottanut vuosia huulitäytteitä. Tuoreet kuvat paljastavat, miten ison muutoksen täytteistä luopuminen on saanut aikaan hänen ulkonäössään.

Kuva toukokuulta 2017. Nykyään Kylie on pienihuulisempi.­

23.7.2018 16:40

Somen käytöllään ja meikkibisneksillään miljoonaomaisuuden tienannut Kylie Jenner, 20, yllätti faninsa kertomalla heinäkuun alussa, että on poistanut kaikki huulitäytteensä.

Aiemmin Jennerillä oli todella muhkeat huulet, joiden avulla hän markkinoi erittäin suosittuja huulimeikkejään somessa. Kylien huulipunat myydään verkkokaupoissa loppuun välittömästi uuden sävyn ilmestyessä myyntiin.

Jenneristä julkaistiin nyt uusia kuvia, joissa poseeraa aivan muuttuneen näköinen nainen.

Kylie Jenner poisti huulitäytteensä vuosien täytebuumin jälkeen.­

Jenner näyttää esimerkkiä siitä, että huulitäytteet eivät ole upean ulkonäön ehto.­

Daily Mail kertoo, että Jenner paljasti vuonna 2015 haastattelussa käyneensä julkkisten suosiman losangelesilaisen plastiikkakirurgin Simon Ourianin vastaanotolla täyttämässä huuliaan. Jenner selitti, että hän inhosi ohuita huuliaan ja tunsi olonsa hyvin epävarmaksi niiden takia.

Kylie Jenner synnytti alkuvuodesta esikoistyttärensä Stormin. Hänen elämäntyylinsä on muuttunut lapsen saamisen jälkeen rauhallisemmaksi kuin aiemmin. Seurapiirijuhlat, festarit ja muut VIP-bileet ovat jääneet ainakin toistaiseksi taka-alalle.

Tältä Kylie näytti vielä viime vuonna.­

Kylie Jennerin nimi on ollut tänä kesänä kaikkien huulilla ympäri maapalloa. Siihen on selkeä syy: hänestä on tulossa kovaa vauhtia maailman nuorin miljardööri, jopa Facebook-pomo Mark Zuckerbergia nuorempi. Jennerin omaisuuden arvioidaan olevan 900 miljoonaa dollaria, eli noin reilu 770 miljoonaa euroa. 20-vuotias Jenner on tienannut omaisuutensa kolmessa vuodessa Kylie Cosmetics -nimeä kantavalla yrityksellään.

Yritys on Forbesin mukaan kokonaan Jennerin nimissä, ja sen tuotot ovat olleet kolmen vuoden aikana massiiviset 630 miljoonaa dollaria eli noin 540 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?