Ruotsalainen Natasha ihannoi valtavia takapuolia – päätti ahmia pizzaa ja pastaa saadakseen mielettömän pepun: Tässä lopputulos

Natasha Crown ahmii ruokaa, jotta hänen vatsaansa kertyisi lisää rasvaa brazilian butt lift -operaatioita varten.

Göteborgissa asuva ruotsalainen nainen haluaa maailman suurimman pepun, keinolla millä hyvänsä.

23.7.2018 14:40

Ruotsalainen Natasha Crown tavoittelee maailman isointa takapuolta monenlaisilla keinoilla. Nykyään hänen lantionsa on ympärysmitaltaan hurjat 180 senttimetriä leveä.

Natashalla on selkeä suunnitelma takapuolensa koon kasvattamiseksi: Hän ahmii suunnattomia määriä pastaa, pizzaa ja leivoksia saadakseen kehoonsa lisää rasvaa. Kun rasvamäärä kasvaa tarpeeksi, hän suuntaa plastiikkakirurgin pakeille, jotta he voivat siirtää kehoon kertyneen rasvan hänen takapuoleensa.

Mirror-lehti kertoo, että Natashan tavoitteena on lihoa ahmimisen avulla noin 13 kiloa. Hän omaa erittäin suositun Instagram-tilin, jonka avulla hän tienaa elantonsa. Isopeppuisten naisten ystävät ympäri maapalloa seuraavat rohkeaa tiliä.

– Teen mitä tahansa, että peppuni olisi maailman isoin, on Natasha ilmoittanut.

Natasha kertoi tv-ohjelmassa, että hän otti ensimmäisen kauneusleikkauksensa vain 20-vuotiaana.

IS kertoi viime syksynä siitä, miten Göteborgista Ruotsista kotoisin oleva Natasha ottaa osaa Plastic & Proud -tv-sarjaan. Natasha kertoi ohjelmassa, että hänen lapsuutensa oli hyvin tavallinen, mutta murrosiässä jokin muuttui.

– Olin 16-vuotias, kun rupesin vähitellen näyttämään naiselta. Rakastin sitä. Minulle kasvoi rinnat, minulla oli kapea vyötärö ja takapuoli, Natasha sanoi.

Hän otti 20-vuotiaana ensimmäisen kauneusleikkauksensa. Tänä päivänä 25-vuotiaalle naiselle on tehty jo useampia leikkauksia: Hänen huuliaan on täytetty, rintojaan suurennettu ja takapuolta kohotettu.

– Voisi kai sanoa, että tämä on minulle pakkomielle. Kehonkuvani saattaa olla vääristynyt, hän myönsi ohjelmassa.

Nykyään Natashan lantio on yli 180 senttimetriä leveä.

Takapuolioperaatiot voivat olla äärimmäisen vaarallisia

Juuri äskettäin uutisoitiin siitä, miten brasilialainen, Dr. BumBum -lempinimellä tunnettu plastiikkakirurgi Denis Furtado pidätettiin. 45-vuotiasta Furtadoa epäillään kuolemantuottamuksesta.

Menehtynyt potilas oli pankinjohtaja Lilian Quezia Calixto, 46. Furtado oli tehnyt tälle takapuolensuurennusoperaation kotonaan Rio de Janeirossa, jonne Calixto oli tullut kotikaupungistaan noin 2 000 kilometrin takaa.

IS kertoi aiemmin siitä, miten varsinkin maailmalla suositussa brazilian butt lift -operaatiossa on todella korkeat riskit. Plastiikkakirurgi Hilkka Peltoniemi kertoi haastattelussa, että tyypillisesti rasva imetään vyötäröltä, selästä, vatsanpeitteistä ja reisistä.

Brazilian butt lift voi olla hengenvaarallinen.

Rasvaa siirretään tyypillisesti noin 300–500 grammaa per pakara. Rasva imetään kirurgin ja potilaan yhdessä valitsemilta alueilta ja ruiskutetaan pakaroiden ihonalaiseen rasvakerrokseen sekä korkeintaan lihaksen pintaan hitaasti. Sitä siirretään vain hyvin pieniä määriä kerrallaan.

Lue lisää: Mikä on brasilialainen pyllynkohotus? Hittioperaatiossa hurjat riskit

Yleensä rasvansiirto on monia muita menetelmiä helpompi, riskittömämpi ja vähemmän arpia jättävä tapa tehdä plastiikkakirurgisia operaatioita. BBL:n kohdalla näin ei kuitenkaan ole. Toimenpide on aiheuttanut lukuisia kuolemantapauksia.

– Pahimmissa paikoissa kuolleisuus on ollut viisi prosenttia, eli joka 20. nainen on kuollut operaatioon. Eihän tuollaiseen kosmeettiseen toimenpiteeseen pitäisi kenenkään kuolla, Peltoniemi sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?