IL: Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa – terveydentila ei ole kohentunut

Julkaistu:

Iltalehden mukaan Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa terveydentilansa vuoksi.
IL kertoo maanantaina, että laulaja Katri Helena, 72, on perunut kaikki loppukesän sovitut keikkansa. Hänen piti esiintyä vielä heinäkuussa Kotkan meripäivillä ja sen jälkeen elokuussa Kemissä Satama Open Airissa ja Himoksella Finnhits Festivaaleilla.

Katri Helena perui jo alkukesästä keikkojaan. Hän kertoi 12. heinäkuuta tiedotteessa, että lääkäri on diagnosoinut hänellä kilpirauhasen vajaatoiminnan.

– Huonon yleiskunnon vuoksi minusta otettiin kokeita, joista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua, kuin riskeerata! Lämpimät terveiset Tangomarkkinoille, Kiuruveden Iskelmäviikoille ja Naapurivaaran huvikeskukseen, Katri Helena sanoi tiedotteessa.

Iltalehden tämänhetkisten tietojen mukaan Katri Helenan vointi ei ole kohentunut odotettua vauhtia, joten hän joutui perumaan myös loppukesän keikkansa.

Kotkan meripäivien ohjelmapäällikkö Tiina Salonen kertoo IS:lle, että he saivat tiedon Katri Helenan keikan peruuntumisesta viime torstaina.

– Pitää paikkaansa, että hän on perunut esiintymisensä. Meillä on nyt korvaavana artistina Laura Voutilainen. Saimme onneksi uuden artistin nopeasti, Salonen kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt