Viihde

Suositun poptähti Lorden, 21, kimaltava yläosa repesi päältä kesken esityksen – laulaja juoksi pois lavalta jättifestareilla: ”Tapahtui jotain hullua”

Julkaistu:

asumoka
Pop- ja elektrolaulaja Lordelle kävi australialaisfestivaaleilla pieni moka esiintymisasun kanssa. Tähti kuittasi tilanteen mainiosti.
Suomessakin esiintynyt pop- ja elektrotähti Lorde, 21, veti viime perjantaina keikan Australiassa Byron Bayssa järjestetyssä Splendour In The Grass -festaritapahtumassa. Keikka alkoi illalla kello yhdentoista aikaan tunnelmallisella Amphitheatre-lavalla.

Lorden oli kuitenkin pakko keskeyttää keikkansa kesken kaiken, sillä hänen hopeinen kimalteleva esiintymisasunsa petti lavalla yleisön edessä. Tilanteesta on jaettu paljon videoita netissä.Jos video ei näy, katso se täältä.

Ensin artisti kertoi yleisölle rauhallisesti lavalla astellen, miten Splendour In The Grass -festarit olivat ensimmäinen festivaali, jossa hän pääsi vetämään festarikeikkaa vuonna 2013. 21-vuotias artisti on kotoisin Uudesta-Seelannista.

Sitten hän päätti ottaa toppinsa päällä olleen hopeisen jakun pois, ja yleisölle paljastui, että toppi oli takaa rikki. Lorde joutui painamaan toppia käsillään rintakehäänsä vasten ja juoksemaan pois lavalta.


Lorde hoiti kiusallisen tilanteen loistavasti. Hän ei hämmentynyt lainkaan, vaan vitsaili ongelmallaan avoimesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Haluan näyttää teille, mitä hullua minulle juuri tapahtui. Paitani irrotti yhteytensä minuun.

– Antakaa minulle pari sekuntia, niin fiksaan tämän, hän huikkasi ja juoksi pois lavalta.

Lorde esiintyi viime vuonna Helsingissä Flow Festivaleilla. Hän julkaisi viime vuonna kaksi menestynyttä singleä, kappaleet Green Light ja Perfect Places. Hänen uransa alkoi vuonna 2012, kun hän oli vasta 15-vuotias.

Täsmennetty otsikkoa kello 9.52.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt