Fanit huomasivat Temptation Island -Even ja Danin kihlakuvassa jotain outoa – epäilykset heräsivät heti: ”Mites toi kuvateksti?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Fanit huomasivat Temptation Island -Even ja Danin kihlakuvassa jotain outoa – epäilykset heräsivät heti: ”Mites toi kuvateksti?”

Temptation Island -ohjelmasta tuttu pari julkisti kihlauksensa perjantaina.

Bile-Dani kihlasi Eve-rakkaansa.

22.7.2018 21:40

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelmasta tuttu pari Daniel ja Eveliina julkistivat kihlauksensa perjantaina. Sekä Dani että Eve julkistivat uutiset Instagram-tileillään.

– Vähä jännitti mut kyl se sano joo! Bujaka! Laav juu beibe, Dani fiilisteli kuvatekstissään.

Myös Eve ylisti rakastaan omalla sometilillään.

– Minusta tuli eilen illalla maailman onnellisin tyttö. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eve kirjoitti englanniksi oman kuvansa yhteydessä.

Kuvat keräsivät hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia onnitteluja. Even seuraajat huomasivat kuitenkin erikoisen yksityiskohdan hänen käyttämässään kuvassa – tai tarkemmin sanottuna sen kuvatekstissä.

– Mites toi kopioitu kuvateksti, kommenteissa pohditaan.

Kyseinen kuvateksti oli nimittäin julkaistu jo aiemmin samana päivänä kihlautuneen amerikkalaiskampaajan toimesta. Jopa kuvan yhteydessä julkaistut hashtagit ja emojit ovat identtisiä.

TIS-kaunotar kirjoittaa yleensä kuvatekstinsä suomeksi. Myös mobiiliviestipalvelu Jodelissa keskustelu kävi kuumana kuvatekstin härskistä kopioimisesta.

Eveliina kohautti viimeksi Instagram-tilillään huhtikuussa, kun hänen rasistinen lipsautuksensa aiheutti laajalti mielipahaa hänen seuraajiensa lisäksi myös julkisuuden henkilöissä. Eveliina poisti videon nopeasti ja pahoitteli sitä kovin.

Dani ja Eve kihlautuivat muutaman vuoden seurustelun jälkeen.

Danin ja Even yhteinen taival alkoi tammikuussa 2016. Dani on kertonut IS:lle haaveilevansa avioliitosta ja kahdesta lapsesta. Pariskunta asuu Lahdessa saman katon alla.

– Haluaisin tehdä uran musiikin parissa ja omistaa ison omakotitalon Porvoosta. Ensin ura ja talous kuntoon ja sitten pystyn kasvattamaan kaksi maailman ihaninta lasta tähän maailmaan, jolla on mahdollisuuksia harrastaa mitä vaan. Haluan olla oppinut elämästä siihen mennessä niin paljon, että pystyn opettamaan heitä, mies kertoi toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?