F1-toimittaja Mervi Kallio ja harvoin julkisuudessa nähty puoliso Joni yhteiskuvassa – 26 vuotta rakkautta: Ensimmäiset treffit naurattavat - Viihde - Ilta-Sanomat

F1-toimittaja Mervi Kallio ja harvoin julkisuudessa nähty puoliso Joni yhteiskuvassa – 26 vuotta rakkautta: Ensimmäiset treffit naurattavat

Mervi Kallio julkaisi yhteiskuvan miehensä Jonin kanssa.

Mervi Kallio ja hänen miehensä Joni ovat olleet yhdessä 26 vuotta.­

22.7.2018 14:57

Formulatoimittaja Mervi Kallio, 41, kertoi sunnuntaina Instagramissa viettävänsä miehensä Jonin kanssa vuosipäivää.

Julkaisun yhteydessä hän kertoi hauskan muiston pariskunnan ensimmäisiltä treffeiltä, jotka tapahtuivat 26 vuotta sitten. He pelasivat treffeillä yhdessä tennistä.

– Oon kadottanut mun teinarin, niin en ihan tarkkaan muista oliko päivä 20.7. vai 22.7., mutta näin pitkässä juoksussa se ei oo niin justiinsa. Joka tapauksessa 26 vuotta sitten se oli.

– Valmistauduin ensimmäisille treffeille tän hymypojan kanssa. Mentiin pelaamaan tennistä. Laitoin parasta päälle - Minni-paidan ja valkopunaraitaisen hameen. Kirsikaksi kakun päälle pullollinen Body Shopin vaniljatuoksua ja olin valmis.

– Sillä tiellä ja vieläkin hymyilyttää, vaikka totta kai välillä on tuullut turpaan aika rankastikin, Kallio kirjoittaa.

Kuvan alle on kertynyt vain tunnissa yli 500 tykkäystä ja paljon onnitteluviestejä.

Kallio on kertonut aiemmin muun muassa Seuran haastattelussa, että hänen miehensä tukee häntä kaikessa, ja että heidän koko perheensä on kunnon penkkiurheilijoita. Kallio on joka tapauksessa pitänyt yksityiselämänsä omanaan, eikä ole aiemmin juurikaan kertonut perheestään julkisuudessa.

Mervi Kallio kiertää työkseen F1-kisoja.­

Työskenteli aiemmin lentoemäntänä

Kallio työskenteli lentoemäntänä Finnairilla vuoteen 2016 saakka, kunnes hän irtisanoutui ja hyppäsi urheilujournalismin maailmaan. Hän kertoi edellisestä työstään hiljattain IS:n haastattelussa.

– Ei ole ehtinyt tulla vielä ikävä lentämistä, kun olen tehnyt kaikki F1-osakilpailut, niin on saanut matkustaa ihan tarpeeksi. Ihmisiä tietysti on ikävä, mutta sieltä jäi paljon ystäviä, Kallio kertoi helmikuussa IS:n haastattelussa.

Työhön kuului joskus hankaliakin puolia, vaikka pääosin ammatti oli antoisa.

– Tietenkin aina on niitä, jotka käyttäytyvät tylysti tai humalassa ehdottelevat jotain. Kerran eräs bisnesluokan matkustaja oli alussa todella tyly ja joi lennon aikana aika paljon. Jossain vaiheessa pääsimme juttelemaan ja selvisi, että hänellä oli tullut juuri avioero ja menossa iso riita lapsen huoltajuudesta, Kallio kuvaili lentoemännän työtä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?