Viihde

Samuli Edelmann otti yllättäen Paula Vesalan puheeksi kesken konsertin – taustalla erikoinen yhteys

Julkaistu:

Juhlat
Paula Vesala saapui katsomaan Samuli Edelmannin juhlakonserttia.
Helsingin Kaivohuoneella oli iloinen juhlatunnelma, kun viihdekonkari Samuli Edelmann piti siellä syntymäpäiväkonserttinsa 50 ikävuotensa kunniaksi.

Yhdeksältä keikkasettinsä aloittanut Edelmann oli paikalla olevan Ilta-Sanomien toimittajan mukaan rempseällä ja vitsikkäällä tuulella.

Lue lisää: Samuli Edelmannin juhlakonsertti sai erikoisen alun: Päivänsankari murjaisi vitsin kesken kappaleen – yleisöstä hervoton reaktio

Kahden kappaleen välissä Edelmann kuitenkin vakavoitui kertaamaan tämäniltaisen kokoonpanonsa taustoja, jonka yhteydessä hän tuli myös maininneensa häneen romanttisessa mielessä yhdistetyn Paula Vesalan.


– Tässä vaiheessa minä haluan lähteä tähän historiaan, miksi me olemme täällä tällä porukalla, mies aloitti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mies kertasi, kuinka hän kuuli sattumalta taustallaan soittavan Orkestra Suoran Lähetyksen soundchekin, ja sai siitä kimmokkeen yhteistyöhön.

Edelmann päätyi pyytämään kyseisen yhtyeen housebändiksi hyväntekeväisyyskonserttiin.

– Se on perustunut siihen, että siihen tulee artistin omine kappaleineen ja Orkestra Suora Lähetys tekee niistä mustalaisversioita. Siellä on ollut Cheek, Elastinen, Paula Vesala, Tuure Kilpeläinen ja Jenni Vartiainen, mies luetteli.

– Ne vedot ovat olleet fantastisia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Luostarikävijä hieraisi silmiään: Samuli Edelmann ja Paula Vesala antautuivat hellään hetkeen sisäpihalla – ”Eivät he sitä peitelleet”

Siitä lähti kytemään idea 50-vuotisjuhlakiertuesta, jota Edelmann on tänä vuonna tehnyt yhdessä Orkestra Suoran Lähetyksen kanssa.


Edelmannin varsinaisena syntymäpäivänä, huomenna lauantaina, kokoonpanon voi nähdä Tampereen Tammerfesteillä.

Vuoden lopulla muusikolta on tulossa uusi albumi, joka sisältää paitsi uusia kappaleita myös uudelleen sovitettuja versioita Edelmannin suurimmista hiteistä. Levyltä on julkaistu jo singleinä kaksi uutta kappaletta, Reunalla ja Avoin salaisuus.

Suomen rakastetuimpiin tulkitsijoihin kuuluvan Edelmannin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Peggy, Ihana valo, Tuhat yötä ja Ei mitään hätää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt