Viihde

Paula Vesala saapui Samuli Edelmannin syntymäpäiväjuhlille

Julkaistu:

Juhlat
Samuli Edelmannin syntymäpäiväjuhla on vetänyt salin täyteen julkisuuden henkilöitä.
Suomalainen viihdetaituri Samuli Edelmann juhlii tänään 50-vuotismerkkipäiväänsä ravintola Kaivohuoneella Helsingin Kaivopuistossa.

Paikalle on saapunut pitkä liuta suomalaisia julkisuuden henkilöitä, joista yksi on Edelmanniin viime aikoina romanttisessa mielessä yhdistetty muusikko Paula Vesala, 36.

Juhlahumua paikan päällä seuraavan Ilta-Sanomien toimittajan mukaan Vesala istuskeli ravintolan terassilla ystäviensä ympäröimänä rennosti hymyillen. Seurue odotteli yhdeksältä alkavaa Edelmannin konserttia.

Vesalalla oli yllään rento, polvimittainen punainen kesämekko.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Artisti ei kuitenkaan halunnut antaa IS:lle haastattelua, vaan kieltäytyi siitä kohteliaasti. Edelmann ja Vesala eivät ole kommentoineet suhdettaan julkisuudessa.

Lue myös: Samuli Edelmann 50 vuotta! Loisteliaat yksityisjuhlat käynnistyivät Helsingin kaivopuistossa – julkkisvieraat muistelevat päivänsankaria

Tieto Vesalan ja Edelmannin välillä lämmenneistä tunteista tuli ilmi kaksi viikkoa sitten, mutta IS:n lukija bongasi kaksikon läheisissä tunnelmissa Valamon luostarissa Heinävedellä jo juhannussunnuntaina.

– Siellä he olivat luostarin sisäpihalla. Edelmann istui siinä penkillä. He lähtivät siitä eteenpäin kädet toistensa ympärillä, lukija kuvaili todistamaansa tilannetta.


Rakkaus roihusi parin välillä melko estottomasti, sillä he halailivat ja olivat lähekkäin. IS:n lukijan mukaan kaksikko halaili ja kiherteli kuin nuori pari.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Romanssista kertoi ensin Seiska.

Lue lisää: Luostarikävijä hieraisi silmiään: Samuli Edelmann ja Paula Vesala antautuivat hellään hetkeen sisäpihalla – ”Eivät he sitä peitelleet”

Vesala ja Edelmann tunnetaan lahjakkaina näyttelijöinä ja muusikkoina. Pari tuntee toisensa jo vuosien takaa ja heidät nähtiin yhdessä muun muassa Nelosen Vain elämää -musiikkiohjelman kolmannella kaudella neljä vuotta sitten.

Kauden päätösjaksossa Vesala ja Edelmann esittivät koskettavan Rakkauslaulu-kappaleen, joka on tullut tunnetuksi laulaja Johanna Kurkelan esittämänä ja Vesalan itsensä sanoittamana.


Edelmann oli vuodesta 1999 saakka naimisissa tapahtumatuottaja Laura Tuomarilan kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. Pari jätti avioerohakemuksen tämän vuoden huhtikuussa, ja eron harkinta-aika jatkuu lokakuuhun saakka.

Vesalalla puolestaan on pitkä historia The Rasmus yhtyeen keulakuvan Lauri Ylösen kanssa. Vuonna 2016 eronneella ex-avioparilla on yksi yhteinen lapsi.

Aiemmin tänä vuonna Vesala yhdistettiin romanttisessa mielessä näyttelijä Johannes Holopaiseen, 30.

Juttua muokattu klo 21.15: Lisätty tiedot Paula Vesalan asusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt