Urallaan pohjamudissa rypevä julkkiskaunotar yritti halpaa konstia saadakseen rahaa ylelliseen elämäänsä – härskien kuvien taustalta paljastui yllätys - Viihde - Ilta-Sanomat

Urallaan pohjamudissa rypevä julkkiskaunotar yritti halpaa konstia saadakseen rahaa ylelliseen elämäänsä – härskien kuvien taustalta paljastui yllätys

Katie Price jäi kiinni jälleen yhdestä halvasta keinosta saada rahaa.

Katie Price elää ylellistä luksuselämää, joka on syönyt hänen rahavarojaan.­

20.7.2018 9:10

Julkkiskaunotar Katie Price, 40 vuotta, jäi kiinni intiimien paparazzikuvien lavastamisesta rahan saamiseksi. Kuvissa Katie poseerasi 29-vuotiaan poikaystävänsä Kris Boysonin kanssa erittäin intiimisti. Katiella on jalassaan vain bikinien alaosa, ja pariskunta suutelee kiihkeästi sylikkäin.

Kuvien väitettiin olleen salaa otettuja, jolloin niistä saatiin kansainvälisissä paparazzitoimistoissa hyvä hinta. Todellisuudessa Katie oli kuitenkin tehnyt paparazzien kanssa diilin kuvien ottamisesta, eli ne olivat täysin lavastettuja.

Voit katsoa roisit kuvat halutessasi täältä.

Katie Price ja tämän uusi poikaystävä ovat viihtyneet paljon julkisuudessa. He ovat käyneet yhdessä seurapiiritapahtumissa ja poseeranneet ahkerasti kuvauksissa.­

Katie Price on brittiläinen seurapiirijulkkis, joka on esiintynyt urallaan useissa tosi-tv-sarjoissa ja poseerannut paljastavissa glamourkuvissa.

Metro-lehden mukaan Katie itse myönsi tv-haastattelussa, että kohukuvat ovat lavastettuja. Tähti selitti, että hänen täytyy tehdä paparazzien kanssa diilejä, sillä he seuraavat häntä kaikkialle joka tapauksessa. Kun hän sopii kuvien ottamisesta jo etukäteen, hänellä on isompi kontrolli tilanteesta.

Katie harmitteli haastattelussa sitä, että hänen on pakko sopia paparazzien kanssa kuvausdiilejä, koska he seuraavat häntä joka tapauksessa kaikkialle.­

Katie harmitteli sitä, miten paparazziteollisuus toimii.

– Minusta otetaan kuvia, kun olen yökerhossa, ja ne näyttävät siltä kuin olisin kännissä, jos silmäni räpsähtävät kuvassa puoliksi kiinni. Miksi he eivät voi kertoa jutuissa totuutta? Että olin yökerhossa töissä ja join pelkkää vettä, Katie tilitti.

Katie Pricen ura on ollut jo pitkään alamäessä. Lehdissä on kerrottu, että tähden keikoilla ei käy juurikaan ihmisiä. Pricen elämäntyylin tiedetään olevan todella ylellinen, ja hänen sanotaankin elävän armottomasti yli varojensa. Price on tehnyt lehtien kanssa runsaasti paljastusdiilejä ja kohuhaastatteluita rahan toivossa, jotta voisi maksaa ylellisen elämän aiheuttamia kulujaan.

Price erosi hiljattain entisen aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa. Ennen eroa lehdet kertoivat liiton rakoilevan rahaongelmien vuoksi. Kaksikko käytti kartanonsa ylläpitämiseen yli 10 000 puntaa kuukaudessa.

Price aiheutti valtavan kohun joulukuussa 2016, kun hänet palkattiin esiintymään firman pikkujouluihin suurta palkkiota vastaan. Tästä alkoi Pricen pidempiaikainen alamäki.

Lehtitietojen mukaan paikallisen lämmitysyrityksen pomo maksoi Pricelle peräti 15 450 euroa yhdestä esityksestä firman pikkujouluissa. Price kuitenkin töppäsi esityksen saapumalla paikalle humalassa, ja esittelemällä paljaita rintojaan yleisölle, jonka joukossa oli myös alaikäisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?