Viihde

Suomalainen sometähti Sara, 21, julkaisi totuuden paljastavan bikinikuvan – ”Vuosia sitten olisin heti ajatellut, että minun pitää pudottaa painoa”

Julkaistu:

voimauttava kuva
Suomalainen somejulkkis julkaisi bikinikuvan, jossa hän ottaa kantaa liian siloteltuihin somekuviin.
Suomalainen sometähti Sara Puhto, 21, julkaisi suositulla Instagram-tilillään kehopositiivisuuskuvan, jossa hän poseeraa bikineissä. Toisessa kuvassa hän vetää vatsaa sisään ja poseeraa suotuisassa asennossa, toisessa vähemmän imartelevassa asennossa ja hiukset taaksepäin vedettynä.

– Jos olisin nähnyt tämän kuvan muutama vuotta sitten, olisin heti ajatellut, että minun pitää pudottaa painoa, minun pitää treenata ja näytän ällöttävältä, että vartaloni ei ole ”Instagramiin sopiva” tai normaali. Ajattelin, että minun pitää näyttää tietynlaiselta tunteakseni oloni hyväksi itsestäni.
Sara jatkaa ihmettelemällä sitä, miksi niin monilla on tarve etsiä itsestään epäkohtia, verrata itseään muihin ja alistaa omaa vartaloaan. Hän huomauttaa, että elämä on kovin lyhyt ja herkkä, joten on tyhmää tuhlata sitä pienistä asioista stressaamiseen. Saran mielestä jokainen vartalo on samanarvoinen sen ulkonäöstä huolimatta.

– Jokaisen pitäisi panostaa ennemmin siihen, että on hyvä ihminen kuin siihen miltä näyttää.
Puhdon Instagram-sivulla on yli 350 000 seuraajaa. Profiilissaan hän esittelee olevansa 21-vuotias vegaani suomalaisnainen, joka kannustaa kehopositiivisuuteen ja rakastamaan itseään. Hänen kantaa ottavista kuvistaan on kerrottu useissa kansainvälisissäkin lehdissä, kuten Alluressa, Today-lehdessä, Huffington Postissa sekä Boredpanda-sivustolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomessa on nautittu viime päivät 30 asteen helteestä, mikä on saanut kansalaiset suuntaamaan uimarannoille. Hellepäivät ovat todellista kulta-aikaa myös somen bikinikuville. Instagram-todellisuus voi hämätä suuresti, sillä valtaosa malleista ja somejulkkiksista muokkaa kuviaan ennen julkaisua.

Ota kantaa

Oletko tyytyväinen vartaloosi?

Kyllä olen 28% En 40% Riippuu päivästä 31%
Ääniä yhteensä 22713

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt