10-vuotias tyttö keksi nerokkaan porsaanreiän äitinsä määräyksessä – hillitön kuva lähti kiertämään somessa: Huomaatko, mitä siinä on? - Viihde - Ilta-Sanomat

10-vuotias tyttö keksi nerokkaan porsaanreiän äitinsä määräyksessä – hillitön kuva lähti kiertämään somessa: Huomaatko, mitä siinä on?

Serafina-nimimerkillä kirjoittava äiti jakoi Twitterissä tyttärensä päähänpiston. Siitä tuli nopeasti hitti somessa.

20.7.2018 7:11

Twitterissä leviää hupaisa kuva, jonka ylpeä äiti jakoi 10-vuotiaan tyttärensä tempauksesta. Kuvasta kertoi ensimmäisenä Voice.

Tytär on äidin mukaan hyvin innostunut kynsikoristuksista ja kynsilakoista. Hänen suosikkiharrastuksensa on kynsilakoilla leikkiminen. Tytär haluaisi kovasti omien kynsien päälle liimattavat tekokynnet, mutta ne äiti on jyrkästi kieltänyt.

10-vuotias ohitti säännön ovelasti muotoilemalla itselleen ”tekokynnet” savesta.

Somessa monet kehuvat kynsiä aivan ammattimaisen näköisiksi. Niissä on myös muodikas väri, sillä savi näyttää ihan saman sävyiseltä kuin teinien meikki-idoli Kylie Jennerillä voisi olla.

Serafina-nimimerkillä kirjoittava äiti toteaa, että tyttären kynsileikkiharrastus alkoi, kun äiti halusi päästä eroon tyttären tavasta pureskella kynsiään. Siksi hän lupasi tytölle, että jos hän lopettaa kynsien puremisen, he voisivat harjoitella kynsien laittamista yhdessä.

Tytön savikynnet saivat niin paljon huomiota netissä, että lopulta äiti heltyi ja antoi tyttärelleen luvan pitää tekokynsiä yhden viikonlopun ajan.

Äiti korostaa, että he keskittyvät hänen aviomiehensä kanssa kovasti tytön kasvattamiseen.

– Loppujen lopuksi hän kuitenkin ansaitsi saada tekokynnet yhdeksi viikonlopuksi. Päätimme hänen isänsä kanssa, että tämä on ihan ok. Olemme silti edelleen hyvin omistautuneita hänen kasvatukseensa. Kannustamme häntä askartelemaan kynsien ja akryylien kanssa, Serafina kirjoitti.

– Hän on todellakin luova lapsi, ja haluan kannustaa häntä siihen kaikin tavoin, äiti lisäsi.

Kommenteissa monet kirjoittavat, että kynsien kanssa askarteleminen on tytölle ihan hauska harrastus. Nimimerkki Keezus suositteli tilaamaan lapselle halpoja kynsikoristeita nettikaupoista leikkejä varten. Toinen käyttäjä kehui, että tuota vauhtia tytöstä tulisi viiteentoista ikävuoteen mennessä ammattimainen kynsikoristelija.

– Minun piti oikeasti katsoa kuvaa kaksi kertaa ennen kuin tajusin, että ne ovat savea, eräs kommentoi.

– Hän teki noiden kanssa hyvää työtä. Kasvatat todellista taiteilijaa, toinen kirjoitti.

Millaisia asioita olet kieltänyt lapsiltasi, entä sallinut heille? Mitä mieltä olet meikkiharrastuksista? Kommentoi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?