Viihde

Tämä Kourtney Kardashianin paljastava kuva oli liikaa miesystävälle – raivosi somessa: ”Tuotako sinun pitää näyttää saadaksesi tykkäyksiä?”

Julkaistu:

some
Sometähti Kourtney Kardashianin miesyttävä Younes Bendjima ei pidä naisystävänsä tavasta jakaa itsestään somessa paljastavia kuvia.
Tosi-tv- ja sometähti Kourtney Kardashianin miesystävä Younes Bendjima ei ole järin mielissään rakkaansa somessa jakamista seksikkäistä kuvista. Pariskunta lomaili juuri Italiassa, jossa mukana olivat Kourtneyn aiemmasta liitosta syntyneet lapset Mason, 8, Penelope, 5, ja Reign, 3.

– Kourtney ja Younes viettivät muutaman viikon Euroopassa. Heillä oli todella hauskaa, lähde kertoo People-lehdelle.

Lehden mukaan kaksikko vietti aluksi viikon kahdestaan, kunnes Kourtneyn lapset liittyivät myös lomaporukkaan. Matkan aikana Kourtney julkaisi lomalta useita paljasta pintaa paljastavia Instagram-kuvia.


Kourtneylla on Instagramissa 65 miljoonaa seuraaja, siispä kuvat keräsivät välittömästi miljoonia tykkäyksiä. Younes sen sijaan ei ollut aivan yhtä vaikuttunut kuvista ja toi sen myös ilmi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Younes ei ole koskaan pitänyt siitä, että Kourtney julkaisee itsestään seksikkäitä kuvia sosiaalisessa mediassa. Hän ei tahtoisi naisystävänsä tekevän sellaista. Hän ymmärtää, että kyseessä on Kourtneyn työ, mutta toivoisi, että Kourtney julkaisisi itsestään peittävämpiä kuvia, sisäpiiriin kuuluva lähde paljastaa People-lehdelle.

– Tämä on ollut Younesille aina ongelma. He riitelevät tästä asiasta ja erosivat sen takia jo kerran aiemmin, lähde kertoo.
Tilanteeseen turhautunut Younes toi mielipiteensä maanantaina ilmi Instagram-kommentissaan. Kourtney julkaisi maanantaina itsestään kuvan yllään string-malliset bikinit.

– Tuotako sinun pitää näyttää saadaksesi tykkäyksiä? Younes kommentoi naisystävänsä kuvaan.
  • Tästä kuvasta syntyi kohu:
Kommentoi poistui pikaisesti, mutta Kourtneyn fanit ja useat mediat ehtivät huomata sen. Monet kuvaa kommenteineista ärtyivät Younesille ja antoivat tämän kuulla kunniansa.

– Miksi sinun pitää olla noin epävarma itsestäsi? eräs kirjoitti.

– Jätä hänet, Kourtney, toinen kommentoija totesi suorasukaisesti.

E! Newsin mukaan Kourtney ei pidä siitä, että hänen miesystävänsä julkaisee mielipiteensä asiasta julkisesti sosiaalisessa mediassa.

– Hän ei pidä siitä, että Younes on impulsiivinen. Kourtney on turhautunut siitä, että Younes loukkaantuu hänen kuvistaan. Kourtney ei aio lopettaa kuvien julkaisua ja Younesin pitää ymmärtää ja hyväksyä se, sisäpiirilähde kommentoi E! Newsille.
  • Muun muassa tällaisia kuvia Kourtney Kardashian jakaa Instagramissa:

Ota kantaa

Häiritsisikö sinua, jos kumppanisi jakaisi itsestään paljastavia kuvia somessa?

Kyllä 76% Ei 24%
Ääniä yhteensä 26407

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt