Anna: Laulaja Johanna Pakonen, 42, kertoo etäsuhteestaan 10 vuotta nuoremman poikaystävän kanssa – ”Näemme kuukaudesta 2-7 päivänä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Laulaja Johanna Pakonen, 42, kertoo etäsuhteestaan 10 vuotta nuoremman poikaystävän kanssa – ”Näemme kuukaudesta 2-7 päivänä”

Johanna Pakonen ja Antti Lehto kertovat Anna-lehdessä suhteestaan.

Johanna Pakonen IS:n kuvauksissa kesällä 2016.­

19.7.2018 8:00

Laulaja Johanna Pakonen, 42, kertoo Anna-lehden torstaina ilmestyneen numeron haastattelussa arjestaan poikaystävänsä Antti Lehdon, 31, kanssa. Entinen tangokuningatar paljastaa jutussa, että he ehtivät nähdä toisiaan kiireisen työtahdin takia vain muutamia kertoja kuukaudessa.

Laulajanura vie Johannan eri puolille Suomea, kun taas Antti tekee töitä projektinjohtajana ja hän on myös osa Scandinavian Hunks -tanssijaryhmää. Hän keikkailee Hunksien kanssa noin kerran kuussa.

– Näemme toisiamme kuukaudessa 2–7 päivänä. Monesti nekin menevät niin, että Antti ehtii tulla töistä kotiin Lauttasaareen vain hetkeä ennen kuin minä lähden ajamaan keikalle, Johanna kertoo lehdessä.

Antti jakoi juhannuksena romanttisen yhteiskuvan Johannan kanssa Instagramissa.

Kaksi vuotta seurustellut pariskunta on puhunut usein yhteen muuttamisesta, mutta sopivaa kompromissia ei ole vielä löytynyt.

– Totta kai tulevaisuudensuunnitelmiimme kuuluu yhteinen koti. Meillä on kuitenkin monta asiaa, jotka pitää ottaa huomioon. Lapsen etu menee kaikissa suunnitelmissamme etusijalle. Vaakakupissa painavat myös molempien työt, Antti sanoo.

Johanna Pakonen asuu tällä hetkellä kuusivuotiaan tyttärensä Nellin kanssa Oulussa. Antti puolestaan asuu yksin Helsingissä.

Tapasivat työympyröissä

Johanna Pakonen kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että heidän suhteensa oli rakkautta ensisilmäyksellä. Hän kertoi, että he tapasivat toisensa työn kautta.

He olivat molemmat isossa porukassa, joten kohtaaminen oli luonnollisen tuntuinen.

– Olimme molemmat isossa seurueessa ja lähestyminen tapahtui siinä työkuvioissa luontevasti, Johanna kertoi.

Lue lisää: Tangokuningatar Johanna Pakonen avoimena suhteestaan Hunks-Anttiin: Rakkautta ensisilmäyksellä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?