Viihde

”Maailman seksikkäin isoäiti” aikoo poistattaa rintaimplanttinsa – päätöksen taustalla lohduton syy: ”Kukaan ei kertonut minulle”

Julkaistu:

47-vuotias isoäiti katuu rintaimplanttien ottamista. Hänen rintansa on suurennettu B-kupista E-kuppiin.
Australialaista Gina Stewartia ei kovin usein uskota ikäisekseen. Monet yllättyvätkin, kun kuulevat, että hän on neljän lapsen äiti ja yhden lapsen isoäiti.

Vaalea kaunotar on 47-vuotias ja hänen lapsensa ovat iältään 27, 25, 23 ja 4. Lapsenlapsi on puolestaan 10 kuukauden ikäinen.

Vuosien saatossa hänelle on tehty vain yksi kauneusoperaatio.

– Minulle tehtiin kymmenen vuotta sitten rintojen suurennus. En käytä botoxia tai muita täyteaineita, koska uskon arvokkaaseen vanhenemiseen, Stewart on kertonut.
Nyt Stewart kuitenkin kertoo harkitsevansa vakavasti luopuvansa rintaimplanteistaan, sillä hän kertoo katuvansa niitä ja pelkää niiden myrkyttävän hänen kehonsa. Asiasta kertoi Mirror-lehti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kadun niiden ottamista todella paljon, hän kertoo.

Yli 6000 euroa maksanut rintojensuurennus tehtiin yli kymmenen vuotta sitten. Stewartin rinnat suurennettiin kuppikoosta B kuppikokoon E.
Stewart kertoo kärsivänsä nykyään useista erilaisista terveysongelmista, kuten pahoinvoinnista, uupumuksesta, paniikkikohtauksista ja hiustenlähdöstä.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että rintaimplantit saattaisivat aiheuttaa syöpää. Tajusin asian vasta äskettäin. Se on kauhistuttavaa, Stewart kommentoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kukaan ei ole koskaan varoittanut minua tästä. En olisi koskaan ottanut näitä, jos olisin tiennyt miten paljon myrkyllisiä kemikaaleja niissä on, hän kertoo katuvana.
Stewart on kertonut, että nuorekkaan ulkonäkönsä suojelemiseksi hän ei käytä muovituotteita eikä juo edes valmiiksi pullotettua vettä.

– Syön hyvin, kuntoilen ja vältän muovia. Ja nyt nämä myrkylliset muovimöhkäleet rinnassani myrkyttävät minut! hän sanoo.

– En ole koskaan kipeä, mutta nyt olen ollut flunssassa kuusi kertaa viimeisen vuoden aikana. Tuntuu siltä kuin kuolisin joka päivä. Ajattelin oireiden johtuvan vaihdevuosista, mutta nyt luulen, että implanttini aiheuttavat tämän, hän kertoo.
Alunperin Stewart meni leikkaukseen huonon itsetuntonsa takia.

– Kamppailin aina vartaloni hyväksymisen kanssa, ja inhosin pieniä rintojani. Minua kiusattiin aina niistä, joten leikkauksen jälkeen itsetuntoni todella syöksyi taivaisiin, hän kertoo.

Nyt hän kuitenkin on vakuuttunut menevänsä poistattamaan implanttinsa.

– En tiedä miten suhtaudun, kun herään ja näen pienet rintani, hän pohtii.

– Nyt haluan ajatella kuitenkin terveyttäni. Voin jatkossa pitää vaikka topattuja rintaliivejä, Stewart toteaa.

Mitä mieltä sinä olet rintaimplanteista? Keskustele ja kommentoi alle!

Ota kantaa

Oletko harkinnut rintaimplanttien ottamista?

Olen harkinnut 20% En ole harkinnut 69% Minulla on sellaiset 11%
Ääniä yhteensä 40537

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt