Viihde

Sylvester Stallone, 72, nauttii helteistä luksusjahdilla – tyrmäävän upeat tyttäret varastivat paparazzien huomion

Julkaistu:

Rocky-tähden häikäisevän kauniit tyttäret näyttivät nauttivan olostaan hulppealla jahdilla.
Hollywoodin legenda Sylvester Stallone, 72, tunnistetaan minne hän meneekin. Stallonen lomaillessa Ranskan Rivieralla, varastivat paparazzien huomion kuitenkin tällä kertaa näyttelijän upeat tyttäret.

The Mirrorin mukaan Rocky-tähden seurana luksusjahdilla auringosta nauttivat hänen vaimonsa Jennifer Flavin, 49, ja heidän kolme tytärtään Sophia, 21, Sistine, 20, ja Scarlet, 16. Mukana oli myös perheen ystäviä.


Stallonen tyttäret vaikuttivat vesihirmuilta, sillä he rohkenivat auringonoton lomassa myös hyppäämään jättimäisen veneen kannelta mereen aaltojen sekaan.

Stallone puolestaan tyytyi seuraamaan sivusta tyttärien veteen hyppäämistä.


Sistine innostui myös vesiurheilusta ja hänet kuvattiin suppailemassa.


Kaikki Stallonen tyttäristä olivat pukeutuneet bikineihin. Vanhin tytär Sophia oli valinnut päälleen oranssit bikinit. Sisaruksista vanhin on kärsinyt lapsesta asti sydänvaivoista ja hänelle on tehty ensimmäinen sydänleikkaus vain kahden kuukauden ikäisenä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sydänongelmien takia Sophia elää terveellisesti ja on varovainen urheillessaan.


Keskimmäinen tyttäristä oli puolestaan pukeutunut valkoisiin bikineihin. Sistine luo uraa mallina äitinsä Flavinin tapaan. Hänellä on sopimus mallitoimisto IMG:n kanssa ja hän on poseerannut muun muassa Teen Vogue ja Harper’s Bazaar -lehdille.


Sisaruksista nuorin on ollut julkisuudessa isosiskojaan vähemmän.

People-lehden mukaan nuorin sisaruksista harrastaa yleisurheilua ja on osallistunut esimerkiksi juoksukilpailuihin. Jahdin kannella Scarlet nähtiin paistattelemassa auringossa tummansinisen sävyisissä bikineissä.


Stallonen näyttävät tyttäret valittiin vuonna 2017 Miss Golden Globeksi, mikä tarkoittaa sitä, että he jakoivat tapahtumassa palkintoja ja ohjasivat voittajia lavalta takahuoneen puolelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Titteli jaetaan vuosittain arvostettujen elokuvatähtien, käsikirjoittajien tai ohjaajien lapsille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt