Herttuatar Meghanin isä on taas vauhdissa – kommentoi tylysti suhdetta tyttäreensä: ”Nautin, että olen saanut kuninkaalliset hiljaisiksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin isä on taas vauhdissa – kommentoi tylysti suhdetta tyttäreensä: ”Nautin, että olen saanut kuninkaalliset hiljaisiksi”

Thomas Markle ei ole jäänyt tuppisuuksi hänen tyttärensä astuttua avioon kuninkaallisen kanssa.

18.7.2018 19:29

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häistä on jo kulunut muutama kuukausi aikaa. Häitä edelsi uskomaton sukudraama, kun herttuattaren isä Thomas Markle, 74, oli otsikoissa vähän väliä.

Tänään syntymäpäiviään viettävä Markle kertoo TMZ-lehdelle haluavansa olla osa herttuattaren ja prinssin elämää. Herttuapari on kuitenkin sisäpiiritietojen mukaan turhautunut Marklen antaessa jatkuvasti haastatteluja aiheen tiimoilta rahaa vastaan.

– Antamani haastattelu sai kai kuninkaallisen perheen hiljaiseksi. Siksi annoin toisen haastattelun, rikkoakseni hiljaisuuden. Heidän tarvitsisi vain puhua minulle, Markle toivoo.

Herttuaparin ja kuninkaallisen perheen vetäytyminen täyteen hiljaisuuteen on Marklen mielestä typerää. Markle kertoo haluavansa vain olla yhteydessä tyttäreensä.

– Syntymäpäivänäni nautin siitä tosiasiasta, että olen saanut koko kuninkaallisen perheen hiljaiseksi, Markle kommentoi.

Muutama päivä sitten Markle antoi The Sunille yksinoikeudella ison kohua herättäneen haastattelun, jossa hän kävi läpi tuntemuksiaan Meghanin muuttuneesta elämästä.

– Uskon, että tyttäreni on kauhuissaan, Markle kommentoi.

– Hänen hymynsä ei ole edes näytelty, vaan täynnä tuskaa, Markle vannoo.

Markle ei juurikaan peittele katkeruuttaan kuninkaallisen perheen suhteen.

– Ehkä hänellä on ollut vain huonoja päiviä, en tiedä. Se kuitenkin huolestuttaa minua. Luulen, että hän kantaa harteillaan liian isoa taakkaa, Markle kuvailee.

– Tuohon perheeseen liittyminen kustantaa kovan hinnan, Markle puhisee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?