Jukka Hildén julkaisi sylikuvan 22-vuotiaan somekaunottaren Chachin kanssa – kirjoittaa avoimesti elämänvalinnoista: ”Olen onnellinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jukka Hildén julkaisi sylikuvan 22-vuotiaan somekaunottaren Chachin kanssa – kirjoittaa avoimesti elämänvalinnoista: ”Olen onnellinen”

Duudsonien Jukka Hildén hehkuttaa sosiaalisessa mediassa sitä, miten sydämellä tehdyt valinnat tekevät elämässä onnelliseksi.

Jukka Hildén poseerasi Valkoisen talon edessä tammikuussa 2017.­

18.7.2018 8:15

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 37, julkaisi suositulla Instagram-sivullaan kuvan, jossa hän istuu sylikkäin 22-vuotiaan somen supertähden Chachi Gonzalesin kanssa.

Päivityksessään Jukka kertoo siitä, miten sydämellä tehdyt valinnat tuovat elämässä onnea.

– Olen palannut Losiin ja olen todella, todella onnellinen. Haluan vain sanoa, että... Keskittykää elämäänne. Mikä tekee sinut onnelliseksi? Sinusta tulee paras versio itsestäsi, kun valitset sydämelläsi, oli kyseessä sitten ihminen, työ tai unelma.

– Sillä tavalla olet myös parempaa seuraa kaikille ympärilläsi. Se kaikki alkaa sinusta! Olen tosi onnellinen, Jukka päättää.

Jukka Hildén jätti erohakemuksen helmikuussa yhdessä vaimonsa Outin kanssa. Hildén puhui erostaan avoimesti Duudsonien YouTube-kanavalla maaliskuussa. Hän kertoi eron olevan yhteinen päätös, joka syntyi sovussa jo puoli vuotta aiemmin.

– Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet elämäni rankimmat. Joskus elämä menee yllättäviä teitä. Tällä tarkoitan sitä, että erosin, Hildén kertoi videolla englanniksi.

Hän korosti videolla, että on entisen kumppaninsa kanssa edelleen hyvä ystävä ja kaikin puolin hyvissä väleissä. Ex-parilla on yhdessä kaksi lasta.

Chachi Gonzales on ammatiltaan tanssija, ja hän on esiintynyt amerikkalaisissa tv-ohjelmissa lajinsa tiimoilla. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin somesta: Yhdysvaltalaisella kaunottarella on Instagramissa yli 1,5 miljoonaa seuraajaa.

Myös Chachi on jakanut sometileillään yhteiskuvia suomalaistähden kanssa. Pariskunta ei ole kuitenkaan vahvistanut seurustelevansa fanien aktiivisista kyselyistä huolimatta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?