Harvinainen yhteiskuva: Madonna poseeraa koko kuusilapsisen pesueensa kanssa – perheen historia täynnä mutkikkaita kuvioita - Viihde - Ilta-Sanomat

Harvinainen yhteiskuva: Madonna poseeraa koko kuusilapsisen pesueensa kanssa – perheen historia täynnä mutkikkaita kuvioita

Madonnalla on sekä adoptoituja että biologisia lapsia.

Madonna julkaisi harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa lastensa kanssa.­

17.7.2018 18:40

Popkuningatar Madonnaa ei tunneta maailmalla pelkästään musiikillisesta työstään, vaan myös kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt hyväntekeväisyyden parissa.

Suuri osa Madonnan hyväntekeväisyystyöstä on keskittynyt Malawiin, jossa hän on parhaillaan vierailulla. Poptähti julkaisi matkaltaan harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa kaikkien kuuden lapsensa kanssa. Lapsista neljä on adoptoitu Malawista.

Kuva on otettu lastensairaalasta, joka on nimetty Madonnan tyttären Marcy Jamesin mukaan. Mercy on adoptoitu Malawista, ja Madonna on tehnyt mittavia lahjoituksia sairaalan hyväksi.

– Elämän puu. Mercy Jamesin lastensairaala vuotta myöhemmin, Madonna kirjoittaa perhekuvan yhteydessä.

Sairaalavierailun yhteydessä maailmantähti pääsi tutustumaan myös leikkaussaliin, jota varten hänen oli vedettävä suojavaatteet ylleen.

Madonnalla on kaksi biolgista lasta: 21-vuotias Lourdes Leon, jonka isä on kuubalaissyntyinen näyttelijä Carlos Leon, sekä 17-vuotias Rocco Richie yhdessä elokuvaohjaaja Guy Richien kanssa.

Lourdes Leon on Madonnan vanhin lapsi.­

Madonnan ensimmäinen adoptiolapsi on nyt 12-vuotias David Banda. Hän adoptoi Davidin Malawista vuonna 2006.

Viime elokuussa Madonna kertoi muuttaneensa Portugaliin, jotta David voisi pelata paikallisessa jalkapalloseurassa.

Lue lisää: Poptähti Madonna muutti Portugaliin 11-vuotiaan poikansa perässä

Kolme vuotta myöhemmin poptähti antoi kodin pienelle tytölle, Mercy Jamesille, joka on niin ikään nyt 12-vuotias.

Mercyn biologinen äiti kuoli kahdeksan päivää Mercyn syntymän jälkeen vuonna 2006. Äitinsä kuoleman jälkeen Mercy vietiin paikalliseen orpokotiin.

Mercyn isoäiti on julkisuudessa kritisoinut Madonnaa siitä, ettei hän saa nähdä lapsenlastaan.

Lue lisää: Madonnan adoptiotyttären biologinen isoäiti vetoaa laulajaan sydäntä särkevästi – tahtoo tavata lapsenlapsensa

Lapsikatraan nuorimmat, kaksostytöt Stella ja Esther ovat nyt viisivuotiaita. Madonna kertoi adoptoineensa tytöt viime vuoden alussa.

Monien ulkomaalaismedioiden mukaan adoptiossa on ollut epäselvyyksiä, sillä tyttöjen biologinen isä on kertonut tulleensa johdetuksi asiassa harhaan.

Lue lisää: Madonna esittelee adoptiokaksosensa suloisella videolla – lasten malawilaisisä väittää tulleensa huijatuksi: ”Minulle sanottiin, että he tulisivat takaisin”

Lisää mutkia adoptioon toi se, että Madonnalla oli käynnissä ratkaisematon huoltajuuskiista Rocco-pojastaan entisen aviomiehensä kanssa.

Malawilaiskaksosten adoptiota käsittelevä tuomari kertoi myöntävänsä Madonnalle luvan adoptioon mikäli Roccon huoltajuudesta päästäisiin sopuun. Nyt Rocco asuu isänsä luona ja käy koulua Englannissa.

Madonna julkaisi harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa lastensa kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?