Huomasitko tämän pienen asian Jenni Haukion kädessä? Kulki mukana myös Amerikassa kaksi vuotta sitten – tapasi tuolloin Obamat - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomasitko tämän pienen asian Jenni Haukion kädessä? Kulki mukana myös Amerikassa kaksi vuotta sitten – tapasi tuolloin Obamat

Jennin suosima laukku on tietysti kotimaista tuotantoa.

17.7.2018 17:13

Kuten kellä tahansa naisella, rouva Jenni Haukiolla vaikuttaisi olevan luottoasuste, joka ei petä tiukankaan paikan tullen. Rouva Haukiolla se asuste on vaaleansininen kirjekuorimallinen käsilaukku.

Rouva Haukio käytti samaa laukkua sekä eilisessä tapaamisessaan rouva Melania Trumpin kanssa että tavatessaan Michelle Obaman Yhdysvalloissa kaksi vuotta sitten.

Sininen laukku sopii kauniisti rouva Haukion asuun.

Eilisessä tapaamisessaan Haukio yhdisti vaaleansinisen käsilaukun samansävyiseen, perhoskuvioituun Andiatan kotelomekkoon, Kalevalan koruihin ja Ril’sin kenkiin.

– Haukion asu oli nappivalinta ja hyvin hänen tyyliään. Erittäin raikas, mutta samalla asiallinen kokonaisuus, muotisuunnittelija Paola Suhonen kehui Ilta-Sanomille.

Lue lisää: Suomalainen muotisuunnittelija sanoo suoraan, mitä ajatteli Melania Trumpin ja Jenni Haukion asuista: ”Meni jopa hieman överiksi”

Rouva Haukio kantoi laukkua vasemmassa kädessään kätellessään rouva Trumpia.

Lampaannahasta valmistettu kirjekuorilaukku on suomalaista suunnittelua. LUMI-asustemerkin mallistosta löytyvä hihnaton laukku kulkee nimellä Talvikki. Lompakkomallinen laukku maksaa suunnittelijan verkkokaupassa 179 euroa.

Laukun nimi on Talvikki, ja sitä on saatavilla myös muissa väreissä.

Vuonna 2016 sama laukku oli astetta tummemman, niin ikään Andiatan sinisävyisen leningin seurana.

– Aina, jos minulla on mahdollisuus, valitsen edustustilaisuuksiin suomalaisia asuja ja asusteita. Se on pieni asia, mutta se on osa näiden vierailuiden kokonaisuutta; etenkin tilaisuuksissa, joissa on pukukoodi ja joissa median huomiokin kiinnittyy niihin asioihin, se on tärkeää, rouva Jenni Haukio sanoi tuolloin IS:lle Washingtonissa.

Presidenttien puolisot tapasivat toisensa toukokuussa 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?