Viihde

Yleisön leuat loksahtivat: Entinen ensimmäinen nainen juhli minisortseissa – kuvat keikalta leviävät

Julkaistu:

juhlintaa
Michelle Obama bailasi Beyoncén konsertissa hyväntuulisena valkoiseen kesäasuun pukeutuneena.
Michelle Obama bongattiin viikonloppuna juhlimassa railakkaasti yleisön joukossa poptähti Beyoncén ja Jay-Z:n konsertissa Pariisissa.

CNN kertoo, että Yhdysvaltain edellisen presidentin Barack Obaman puoliso ja Beyoncé ovat olleet läheisiä ystäviä jo vuosikausia. Michelle viihtyi konserttiyleisön joukossa Beyoncén äidin, Tina Knowles Lawsonin kanssa.

Innokkaat konserttivieraat ikuistivat kuuluisan vieraan kännyköillään. Kuvat ja videot valkoisissa minisortseissa juhlivasta Michelle Obamasta lähtivät saman tien leviämään sosiaalisessa mediassa.
USA Today kertoo jutussaan, että Michellen bailauskuvia on hehkutettu sosiaalisessa mediassa maasta taivaisiin. 54-vuotiaan perheenäidin mainio kesäkunto kirvoitti erityisesti huomiota.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Voi hyvä jumala, hänellä on paremmat sääret kuin minulla.

– Hyvänen aika mitkä sääret.

– Hän näyttää aivan mielettömältä, käyttäjät kommentoivat.
Michelle Obama oli aikanaan hyvin pidetty ensimmäinen nainen. Hänen puolisonsa toimi Yhdysvaltojen presidenttinä vuosina 2009–2017.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Obamat ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta. Entinen presidentti sanoi Oprah Winfreyn haastattelussa vuonna 2011, että ei olisi koskaan voinut menestyä niin paljon ilman vaimonsa tukea.

– Hän ei ole vain loistava ensimmäinen nainen, vaan hän on minut peruskallioni. Luotan häneen niin monella tasolla joka ikinen päivä elämässäni, Obama sanoi.

Michelle tunnetaan itsekin taitavana puhujana ja esiintyjänä. Hän kirjoittaa paraikaa muistelmateosta Becoming, joka kertoo hänen vaiheistaan presidentin rinnalla. Odotettu teos ilmestyy marraskuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt