Rouva Jenni Haukio luotti 139 euron alennusleninkiin – lähes 3000 euron hintaero Melania Trumpin takkimekkoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Rouva Jenni Haukio luotti 139 euron alennusleninkiin – lähes 3000 euron hintaero Melania Trumpin takkimekkoon

Jenni Haukio edusti Mäntyniemessä suomalaismerkki Andiatan perhosleningissä. Hintaa asulla on 139 euroa.

16.7.2018 11:49

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja tämän Melania-puoliso tapasivat tänään maanantaina Mäntyniemessä tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja hänen puolisonsa Jenni Haukion.

Jenni Haukion ja Melania Trumpin asut näkyvät yllä olevalla videolla, jossa he seisovat presidenttien rinnalla parvekkeella.

Presidenttiparit kättelivät aulassa ennen kuin siirtyivät tasavallan presidentin virka-asunnon parvekkeelle.

Rouva Haukiolla oli tilaisuudessa päällään kesäinen ja polvimittainen leninki. T-paitahihainen luomus oli koristeltu perhoskuvioin.

Luomus on Andiatan kesän juhlamallistosta. Hintaa sillä on 279 euroa. Parhaillaan mekko on alennuksessa ja sellaisen voi hankkia itselleen 139 eurolla.

Ilta-Sanomat tavoitti Andiatan leningin suunnitelleen Taija Rantasen.

– Tuli täytenä yllätyksenä, parhaillaan Kuusamossa lomaileva Rantanen kertoo.

Suunnittelija kertoo olevansa kovin iloinen siitä, että hänen luomuksensa on päätynyt Haukion ylle. Rantasen mukaan perhoskuosi on tänä kesänä hyvin trendikäs.

– On hienoa, että rouva Haukio suosii suomalaista designia ja antaa sille näkyvyyttä, hän tuumaa.

Siinä missä Melania Trumpin keltainen Guccin takkimekko kustantaa hulppeat 3100 euroa, Jennin asun voi hankkia omakseen alle 150 eurolla.

– Niitä on varmaankin enää muutama jäljellä, suunnittelija pohtii mekon alennettua hintaa.

Haukion laukku on Lumi:n ja kengät Ril’s-merkkiset. Haukio suosi suomalaista myös koruissaan, jotka olivat Kalevala Korun.

Rouva Haukio pukeutui Andiataan myös Yhdysvaltain-vierailullaan vuonna 2016. Suomen presidenttipari tapasi tuolloin presidentti Barack Obaman ja hänen Michelle-vaimonsa.

– Aina, jos minulla on mahdollisuus, valitsen edustustilaisuuksiin suomalaisia asuja ja asusteita. Se on pieni asia, mutta se on osa näiden vierailuiden kokonaisuutta; etenkin tilaisuuksissa, joissa on pukukoodi ja joissa median huomiokin kiinnittyy niihin asioihin, se on tärkeää, hän sanoi tuolloin IS:lle Washingtonissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?