Melania Trumpin ja rouva Jenni Haukion leningit muistuttivat elävästi toisiaan – huomasitko upean yksityiskohdan? - Viihde - Ilta-Sanomat

Melania Trumpin ja rouva Jenni Haukion leningit muistuttivat elävästi toisiaan – huomasitko upean yksityiskohdan?

Julkaistu: 16.7.2018 9:50

Melania Trumpin ja Jenni Haukion asuissa oli hieno yksityiskohta, jolla Melania saattoi kunnioittaa Suomea.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja ensimmäinen nainen Melania Trump tapaavat Helsingin huippukokouspäivän aamuna tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion Mäntyniemessä.

Trumpit tapasivat presidentti Niinistön ja rouva Jenni Haukion hieman ennen kello kymmentä aamiaistapaamisen merkeissä. Trumpit saapuivat Mäntyniemeen aamulla Hilton Helsinki Kalastajatorpalta, jossa he yöpyivät.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Trumpit saapuivat Mäntyniemeen.

Rouva Jenni Haukion ja Melania Trumpin asukokonaisuuksissa oli samanlainen perhosyksityiskohta.

Melania oli pukeutunut aamiaistapaamiseen keväisen keltaisessa takkimekossa. Rouva Jenni Haukiolla oli puolestaan yllään vaalean vihreän ja sinisen sävyinen kukka- ja perhoskuosinen leninki.

Molempien asuissa oli perhosyksityiskohta: Melanialla leningin vyössä ja Haukiolla puvun kuosissa.

Melania Trump ja rouva Jenni Haukio nauttivat aamiaisen kahdestaan sillä aikaa, kun presidentti Trump tapaa presidentti Niinistön.

Näin Jenni Haukio ja Melania Trump yleensä pukeutuvat

48-vuotias Melania Trump tunnetaan ylellistä huippumuotia rakastavana tyylitaiturina. 41-vuotias Jenni Haukio puolestaan suosii hillittyjä asuvalintoja ja kotimaista muotia. Hänen yllään on nähty usein esimerkiksi Marimekkoa.

Rouva Jenni Haukio synnytti lapsensa Aaron helmikuussa. Hän on edustanut sen jälkeen julkisuudessa muun muassa vappupäivänä ja äskettäin 6. heinäkuuta Porin asuntomessujen avajaisissa.

Vappuna Haukiolla oli yllään keväinen mustataustainen kukkapaita ja vaalea polvipituinen hame. Porissa Haukio edusti kesäisessä, aniliininpunaisessa jakussa ja Marimekon sinivalkoisessa leningissä.

Kuvassa tasavallan presidentti ja rouva Jenni Haukio Porissa 6. heinäkuuta.

Ennen Suomeen saapumista Trumpit vierailivat Britanniassa. Melania pukeutui Lontoossa useiden kansainvälisten muotiasiantuntijoiden mukaan erittäin hienovaraisesti. Hänellä oli yllään nuden sävyinen cocktailmekko, jossa oli punainen vyö. Melanian asukokonaisuuksissa on usein mukana jokin punainen yksityiskohta, joka sopii yhteen hänen puolisonsa nimikkoasusteeseen, punaiseen solmioon.

Lue lisää: Huomasitko? Melania Trump saapui Suomeen asussa, jossa on hänen tyylilleen varsin epätyypillinen yksityiskohta

Independent-lehden haastatteleman asiantuntijan Alex Longmoren mukaan on luultavaa, että Melania valitsi Lontooseen ylleen hienostuneen ja huomiota herättämättömän asun, koska hän kokee sen sopivan englantilaisten tapaamiseen.

– Hän vaikuttaa valinneen konservatiivisen linjan.

Myös laatulehti Telegraph kutsui Melanian edustusasua Englannissa ”neutraaliksi” valinnaksi.

48-vuotiaan Melanian tyyli on muuttunut huomattavasti sen jälkeen, kun hänen puolisonsa aloitti virkansa Yhdysvaltojen presidenttinä. Aiemmin mallina tunnetuksi noussut Melania pukeutui erittäin näyttäviin muotiluomuksiin. Nykyään hänen tyylinsä on hillitympi.

Ilta-Sanomat seuraa presidenttien vierailua ajantasaisesti hetki hetkeltä. Lue lisää tästä: IS seuraa Trumpin ja Putinin tapaamista hetki hetkeltä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?