Melania Trump pukeutui päästä varpaisiin luksukseen Suomessa – rennoilla matkavaatteilla muhkea loppulasku - Viihde - Ilta-Sanomat

Melania Trump pukeutui päästä varpaisiin luksukseen Suomessa – rennoilla matkavaatteilla muhkea loppulasku

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen pukeutui sunnuntaina Suomeen saapuessaan tyylilleen uskollisesti huippumuotiin.

16.7.2018 7:36

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump saapui sunnuntaina illalla Suomeen hieman ennen kello yhdeksää puolisonsa, presidentti Donald Trumpin kanssa.

Trumpit saapuivat Suomeen huippukokoukseen, joka järjestetään maanantaina 16. heinäkuuta. Kokouksessa Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tapaavat historiallisesti toisensa.

IS kertoi eilen siitä, miten Melania oli pukeutunut rentoon matkustusasuun saapuessaan Suomeen. Trumpit lensivät Suomeen Skotlannista. Melanialla oli lennolla yllään nahkapintaiset housut, ballerinamalliset kengät, valkoinen kauluspaita ja helmensävyinen päällystakki.

Lue lisää: Huomasitko? Melania Trump saapui Suomeen asussa, jossa on hänen tyylilleen varsin epätyypillinen yksityiskohta

Melanian rennon oloinen asu koostui hänen tyylilleen uskollisesti päästä varpaisiin luksuksesta. Hänellä oli kädessään Hermésin Birkin -klassikkolaukku, jonka hinta voi olla mitä tahansa noin kymmenentuhannen ja jopa 170 000 euron väliltä.

Rouva Trumpin helmenharmaa takki oli Isoude-muotimerkin valmistama päällystakki. Sitä myydään verkkokaupassa 3995 dollarin eli noin 3400 euron hintaan.

Melania on suosinut ennenkin tyylissään nahkaleggingsejä. Inquisitor-lehti kirjoitti viime tammikuussa, että Melania edusti Helmut Langin noin 900 dollarin nahkalegginseissä. Ne olivat hyvin samantyyppiset kuin housut, jotka Melanialla oli sunnuntaina Suomeen saapuessaan yllään.

Melania Trump pukeutui Suomeen saapuessaan poikkeuksellisen rentoihin vaatteisiin.­

Jalassaan Melanialla oli Louboutinin ruskeat ballerinamalliset kengät. Louboutinin simppelit ballerinakengät maksavat verkkokaupoissa noin 500 dollaria eli noin 430 euroa. Hinta voi kuitenkin vaihdella suuresti myyjästä riippuen.

Melanian kenkävalinta oli poikkeuksellisen rento, sillä yleensä hän edustaa vain korkeakorkoisissa kengissä, myös matkustuspäivinä.

Ilta-Sanomat seuraa presidenttien vierailua ajantasaisesti hetki hetkeltä. Lue lisää tästä: IS seuraa Trumpin ja Putinin tapaamista hetki hetkeltä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?